Dodelijk ongeval 'Deadpool 2' was een "ongeluk"

Dodelijk ongeval 'Deadpool 2' was een "ongeluk"

In 2017 kwam een stuntvrouw om het leven.

In 2017 kwam de stuntvrouw Joi 'SJ' Harris om het leven tijdens de opnames voor de Marvel-superheldenfilm Deadpool 2. Nu is duidelijk hoe ze om het leven is gekomen en dat het ongeluk nu wordt bestempeld als een ongeluk.

Via Global News wordt duidelijk dat Harris geen helm op had tijdens het ongeluk. Dit zou een belangrijke rol hebben gespeeld bij haar dood. Eerder dit jaar kwam de familie van Harris al tot een schikking. Er werd een onbekend schadebedrag betaald door 20th Century Fox.

Hevig ongeval op motor
Tijdens de opnames in Vancouver vierde Harris een stunt uit op een motor. Ze crashte doordat ze de controle kwijtraakte over de motor. Hierdoor werd ze van haar motor gelanceerd en vloog ze door een raam. Snel na het ongeluk werd ze dood verklaard.

Harris voerde de stunt uit als dubbel van het personage Domino van Zazie Beetz. Er waren meerdere aanklachten tegen productiemaatschappij TCF Vancouver Productions aangezien er te grote risico's waren genomen. Eerder dit jaar was er nog een boete van 300.000 dollar.




NieuwsFilm

meest populair