Marvel-regisseur weigert een 'Avengers'-film te maken

Marvel-regisseur weigert een 'Avengers'-film te maken

James Gunn zou nooit een Avengers-film maken.

Op dit moment werkt James Gunn aan The Suicide Squad (2021) en daarna moet hij zijn derde en laatste Guardians of the Galaxy-film opleveren. Verdere filmplannen lijkt Gunn nog niet te hebben, maar een nieuwe Avengers-film behoort niet tot zijn wensenlijstje.

Tijdens een Q&A op Instagram beantwoordde Gunn weer flink wat vragen van fans. Eén van de fans vroeg de regisseur of hij ooit is gevraagd om een Avengers-film te regisseren. "Het is mij niet gevraagd, maar ik zou het niet doen als dat wel zo was."

Waarom hij dit niet zou doen, meldde Gunn niet. Mogelijk is hij na Guardians of the Galaxy Vol. 3 simpelweg klaar met het Marvel Cinematic Universe en gaat hij op zoek naar andere uitdagingen. Gunn heeft eerder gezegd dat hij na Vol. 3 klaar is met het verhaal rond Star-Lord.

Welke Avengers-film komt er?
Dat Gunn geen Avengers-film gaat regisseren is hiermee redelijk duidelijk, maar dat er over een paar jaar weer een AVengers-film verschijnt is zo goed als zeker. Welke zou dat dan zijn? De kans lijkt nu groot dat er een 'Secret Invasion'-verfilming komt met de Young Avengers.

Maar er zijn meer opties. Welke Avengers-film zou jij graag willen zien, en heb jij dan al een regisseur in gedachte? Misschien een bestaande Marvel-regisseur?

NieuwsFilm

meest populair