'The Suicide Squad'-ster Pete Davidson over zijn kostuum

In 2021 verschijnt een tweede Suicide Squad met andere pakken.

Weet jij nog welke personages er in Suicide Squad uit 2016 onderdeel uitmaakten van Task Force X? In The Suicide Squad die in 2021 moet verschijnen zie je er niet veel van terug, aangezien het Task Force X-team grotendeels wordt vervangen.

En deze figuren lijken een stuk kleurrijker en gevarieerder te gaan worden. Denk maar aan Polka-Dot Man, Ratcatcher en King Shark. De jonge acteur Pete Davidson (The King of Staten Island) speelt de rol van een nog onbekend personage en hij moet voor die rol een opvallend pak dragen. "Ik droeg een groot, ongemakkelijk kostuum," zei de Davidson tegenover Yahoo Movies UK. Ook gaf hij aan de nodige Glocks vast te hebben gehouden.

Veel verschillende personages!
Naast Davidson zijn er ook rollen voor onder Margot Robbie (Harley Quinn), John Cena (Peacemaker), David Dastmalchian (Abner Krill / Polka-Dot Man), Jai Courtney (Captain Boomerang), Michael Rooker (Savant) en Daniela Melchoir (Ratcatcher).

De DC-film van regisseur James Gunn staat gepland voor 5 augustus 2021. De opnames zijn al afgerond en Gunn meldde eerder dat hij niet verwacht dan zijn film vanwege de coronacrisis vertraging zal oplopen.

NieuwsFilm

meest populair