Ron Perlman (Hellboy) daagt Amerikaanse politicus uit voor gevecht na Twitter-ruzie

Ron Perlman (Hellboy) daagt Amerikaanse politicus uit voor gevecht na Twitter-ruzie

Het begon met een Twitter-ruzie tussen Perlman en de Amerikaanse politicus Matt Gaetz.

Dat Ron Perlman zijn mannetje staat en flink van zich afbijt wanneer iets hem niet aanstaat is wel vaker gebleken. Zo liet de acteur recentelijk nog weten waarom hij over zijn hand plaste voordat hij de hand van Harvey Weinstein schudde. Nu staat de 70-jarige Hellboy-acteur weer volop in de spotlights, nadat hij de Amerikaanse politicus Ted Cruz uit heeft gedaagd voor een gevecht.

Het begon met een Twitter-ruzie tussen Perlman en de Amerikaanse politicus Matt Gaetz. Gaetz haalde namelijk uit naar de Amerikaanse voetbalteams, nadat deze weigerden te staan tijdens het volkslied. Perlman reageerde kort daarna met de onderstaande tweet.



Modder gooien
Zo ging het nog wel een tijdje door met een hele serie van berichten. Gaetz noemde Perlman op zijn beurt weer een: ''Sociale rechtvaardigheidskrijger die er geen probleem mee had in Hollywood een witte raciste leider te spelen van een motorbende''. Ook hier had Perlman weer een antwoord op: ''Ik heb inderdaad alleen maar slechte types en oplichters gespeeld, maar jij bent het echte werk''.

Perlman noemde Gaetz daarna ook de ''Tweede lelijkste politicus na Jim Jordan''. Niemand minder dan de Texas senator Ted Cruz reageerde hierop met de onderstaande tweet.



Gevecht
Hier reageerde Perlman weer op: ''Wacht even, is dit de echte Ted Cruz? Holy shit! Ben jij niet dezelfde gozer die de kleine Donnie zijn vrouw een hond laat noemen en zijn vader een moordenaar maar nu wel zijn achterste kust? Mag ik je handtekening?''

Daarna daagde Perlman Cruz uit voor een gevecht: ''Jim Jordan en vechten gaan niet samen. Laten we hem vergeten en dan houden we een gevecht onder ons tweeën. Als je hiermee akkoord gaat doneer ik 50.000 dollar aan Black Lives Matter''.

Wel of niet?
Cruz leek er echter niet zoveel zin in te hebben en hij drong er opnieuw op aan dat een gevecht tussen Perlman en Jordan gepaster zou zijn, maar het ziet ernaar uit dat Perlman zijn zinnen heeft gezet op Cruz: ''Kom op Teddy. Wat voor een man stelt nu een gevecht voor tussen anderen? Jim Jordan is te gemakkelijk, hij stelt niks voor. Maar jij maakt New York elke keer met de grond gelijk wanneer je er de mogelijkheid toe hebt, mijn stad, dus het is persoonlijk. Dus kom op!''

NieuwsFilm

meest populair