'Black Widow' volgende maand exclusief in Disney-park te zien?

'Black Widow' volgende maand exclusief in Disney-park te zien?

Mogelijk worden de spelers van de NBA-competitie getrakteerd op exclusieve filmcontent.

Disney World in Florida wordt volgende maand de basketbalhoofdstad van Amerika. In het themapark zal namelijk de NBA-competitie versneld worden uitgespeeld. In de deal die NBA daarvoor met Disney heeft gesloten, zijn mogelijk ook exclusieve bonussen op entertainmentgebied opgenomen.

De Amerikaanse basketbalcompetitie NBA wordt volgende maand voortgezet in Disney World. Op het eerste gezicht is het themapark misschien een vreemde keuze voor het huisvesten van zo'n grote sportcompetitie, maar wat veel mensen niet weten is dat Disney World over een enorm sportcomplex beschikt dat van alle gemakken is voorzien.

De parkhotels, die momenteel gesloten zijn vanwege de coronacrisis, moeten een onderkomen bieden aan de spelers, hun families en personeelsleden. Volgens nieuwe geruchten heeft NBA ook met Disney afgesproken dat de spelers toegang krijgen tot exclusieve content tijdens hun verblijf, waaronder de optie om de nog niet uitgebrachte Marvel-film Black Widow vervroegd te bekijken.


Mocht dat waar zijn, dan wordt het vanaf volgende maand ook oppassen geblazen met spoilers. Mogelijk houdt niet iedereen zich braaf aan de geheimhoudingsverklaring die vast ondertekend moet worden. Black Widow moet in Nederland op 4 november verschijnen, mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus gunstig zijn.

NieuwsFilm

meest populair