De kans op een tweede 'Wedding Crashers 2' groeit

De kans op een tweede 'Wedding Crashers 2' groeit

15 jaar na het origineel opnieuw een Wedding Crashers?

De komedie Wedding Crashers was in 2005 een groot succes. De film van regisseur David Dobkin (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) werd sterk ontvangen en aan de box office werd bijna $300 miljoen opgehaald. Dus waarom geen tweede deel?

De film liet vermakelijk rollen zien van Vince Vaughn en Owen Wilson en we zagen ook Bradley Cooper, Rachel McAdams, Christopher Walken en Isla Fisher. Regisseur Dobkin denkt ondertussen aan een volgend deel. Maar in het begin was dat anders.

"Iedereen bleef me lastigvallen over een vervolg op Wedding Crashers. Vele, vele keren per jaar wordt mij aangeboden om het vervolg te maken. Er kwamen een aantal hele grote voorstellen op tafel. Maar niemand van ons wilde een dezelfde film opnieuw maken," aldus Dobkin.

Maar tijden veranderen!
"10 jaar later, toen ik opnieuw werd gevraagd, hing ik de telefoon op nadat ik nee had gezegd. Maar daarna dacht ik erover na en zei ik: 'Nou, ik ben wel benieuwd naar hoe het zou zijn voor jongens van achter in de 40 om weer single te zijn, en weer de wereld in trekken. Wat een raar, moeilijk en uitdagend verhaal is dat," vervolgde Dobkin. "Zolang er een echt verhaal in zit, kan het voor mij een film worden."

"Dus we zullen zien. We zijn er een tijdje geleden mee begonnen. Maar we weten nog niet exact hoe. Vince moet het lezen en Owen moet het lezen. Ik heb een goed begin. Maar er is geen haast om die film te gaan maken," aldus Dobkin.



NieuwsFilm

meest populair