Voor zijn Batman-rol laat Robert Pattinson zich inspireren door meerdere Marvel-superhelden

Voor zijn Batman-rol laat Robert Pattinson zich inspireren door meerdere Marvel-superhelden

De acteur ziet uit naar het vertolken van die 'super'rol.

The Batman heeft net zoals vele andere films vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis, maar gezien het een van de grootste filmprojecten van de laatste jaren is, wordt er toch veel over gesproken. Hoofdrolspeler Robert Pattinson, die deze keer 'The Caped Crusader' zal vertolken, liet nu weten waar hij zijn inspiratie vandaan haalde.

Zo zei de acteur dat hij weet dat hij een grote verantwoordelijkheid en taak heeft, nu hij een van 's werelds bekendste en geliefdste superhelden gaat neerzetten. Hij noemt zichzelf dan ook een 'superhero movie newbie' en liet zich inspireren door andere acteurs die al jarenlang superhelden spelen.

Het MCU
Tijdens een recent interview met For Men Healthy zei Pattinson het volgende: ''Aan elk project waaraan ik meegedaan heb, heb ik nieuwe dingen geleerd. Je wordt een ander personage dat een mentalititeit aanneemt die geheel anders is dan de jouwe. Maar deze keer moest ik ook fysiek flink veranderen, wat nog spannender is''.

''Toch ben ik ook wel ietwat nerveus. Ik hoop dat ik de verwachtingen waar kan maken. Elke acteur heeft momenten waarbij hij aan zichzelf twijfelt en zich afvraagt of hij wel de goede keuze is voor de rol. Ik heb me laten inspireren door echte klasbakken als het aankomt op het superhelden-genre, zoals Hemsworth, The Rock, Downey Jr, Evans. Ik heb het er zelfs met hen over gehad en ze gaven aan dat ook zij in het begin nerveus waren''.

NieuwsFilm

meest populair