De 5 beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Meg (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a.
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzehaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.

Teen Titans GO! To the Movies (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Peter Rida Michail | Cast: Scott Menville, Greg Cipes, Tara Strong, e.a.
De Teen Titans voelen zich buitengesloten van de superheldenfilmrage. Teamcaptain Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen: het is tijd dat de Teen Titans een eigen Hollywoodfilm krijgen. Superschurk Slade gooit echter roet in het eten. Hij wist de groep drastisch te misleiden en is er nu op uit om de macht op aarde over te nemen.

Hugo (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, e.a.
De weesjongen Hugo Carbet woont stiekem op een treinstation in Parijs. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.

The Gambler (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Wyatt | Cast: Mark Wahlberg, Brie Larson, Jessica Lange, e.a.
Overdag is Jim Bennett hoogleraar Engels, 's avonds een fervent gokker. Hij zet alles in wanneer hij geld leent van een gangster en zijn leven als onderpand geeft. Bennett bouwt een enorme gokschuld op en bedenkt vervolgens een plan om een fortuin te winnen door een van zijn studenten, een basketballer, over te halen om een wedstrijd te fixen.

Wiren (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Tai-Apin | Cast: Idi Lemmers, Anthony Frazier, Borger Breeveld, e.a.
De gedreven Wiren is doof en uit op verandering nadat zijn aanmelding bij de universiteit wordt afgewezen en hij zich realiseert dat hij ongelijk wordt behandeld. Wiren probeert daarom de onderwijsmogelijkheden voor doven en slechthorenden in zijn land uit te breiden door de regering voor de rechter te dagen.


En verder onder meer...

Actie
Lost Bullet (2020)

Animatie
Antz (1998)

Documentaire
Father Soldier Son (2020)

Familiefilm
Feel the Beat (2020)

Meesterwerk van eigen bodem
Project Gio (2019)

Sportdrama
Brian Banks (2018)

Thriller
Wasp Network (2019)

NieuwsFilm

meest populair