Algemeen

Amazon Prime Video voegde zes prima titels toe

Het is een degelijke week.

door Jim Pedd om 08:27 in Algemeen
Zes nieuwe films kwamen er deze week op Amazon Prime Video te staan. Op zich valt het daarmee dus best mee, en lijkt het aantal nieuwe films iets aan te trekken.

The Emoji Movie (2017)
Emojimovie: Express Yourself onthult de geheime wereld die zich in onze telefoons bevindt. Het is een wereld waarin Emojis tot leven komen (als ze niet verzonden worden) en reizen door apps, elk met een eigen wilde en leuke wereld. De ultieme bestemming: de Cloud.


Flatliners (2017)
Vijf studenten geneeskunde zijn geobsedeerd door het mysterie van wat er gebeurt na de dood. Een gewaagd en gevaarlijk experiment moet een antwoord geven. Door hun hart een kort te stoppen, veroorzaken ze een bijna-doodervaring en krijgen daardoor inzicht in het leven na de dood. Hun experimenten worden echter gevaarlijker met als gevolg dat ze worden achtervolgd door de zonden uit hun verleden.


Roger Waters Us + Them (2019)
Een mooie blik op de concert tour van Roger Waters tussen 2017 en 2018.

Pony Place (2013)
Emma mag haar iPad niet meenemen op vakantie en dus besluit ze de zorg voor haar digitale manege over te dragen aan oma Koba. Oma en opa duiken onder in de wereld van hun kleindochter en dragen de manege na de vakantie uitgeput en ontredderd weer aan haar over.


Everest: De Jonge Yeti (2019)
Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde.


7500 (2019)
Tobias Ellis is copiloot, die werkt op een commerciële, soepel verlopende vlucht van Berlijn naar Parijs wordt de Airbus A319 door terroristen belaagd. Vanuit de cabine hoort hij mensen schreeuwen en plotseling probeert een groep jonge mannen met geweld bij hem binnen te breken. Tobias zal moeten vechten of onderhandelen om de levens van zijn passagiers te redden.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Flatliners was ook een zware tegenvaller. Het origineel was al niet super maar de remake was niet veel beter.

bullshark

Avatar

7500 is zoveel meer waard dan zijn huidige IMDB score

NieuwsFilm

meest populair