Zwarte Captain America wordt dit jaar nog realiteit

Zwarte Captain America wordt dit jaar nog realiteit

Het Marvel Cinematic Universe breidt uit.

Dit jaar brengt dan eindelijk een zwarte Captain America. Dat vermoeden hadden we al, maar nu is het zeker dat het Marvel Cinematic Universe straks een zwarte Captain America krijgt.

Acteur Anthony Mackie, die te zien is als Sam Wilson a.k.a. The Falcon in het MCU, zal in de serie The Falcon and the Winter Soldier die voor Disney+ gemaakt wordt, het rood-wit-blauwe pak aantrekken. Bovendien gebruikt hij dan het schild van Captain America.

Zwarte Captain America
Make-up artist Latoya Henderson, die met Mackie meewerkt aan de serie van Marvel, bevestigde het nieuws in een bericht op haar Instagram. "We krijgen dit jaar een zwarte Captain America, dus laten we 2020 niet helemaal afschrijven," aldus de actrice in een Story of de Black Lives Matter-beweging.

Dat Mackie de nieuwe Cap zou worden hadden we ook al verwacht. Zijn personage nam het schild over van Cap aan het einde van Avengers: Endgame. Zonder slag of stoot gaat dat niet, want in de serie wil de Amerikaanse overheid eigenlijk dat US Agent het schild overneemt.

NieuwsFilm

meest populair