Amanda Seyfried over grootse scène in de nieuwe film David Fincher

Amanda Seyfried over grootse scène in de nieuwe film David Fincher

In Mank speelt Amanda Seyfried een hoofdrol.

Nog altijd weet actrice Amanda Seyfried mooie rollen op te eisen. Zo is ze binnenkort te zien in de nieuwste film van regisseur David Fincher (Gone Girl, Se7en). Deze Netflix-film heeft de titel Mank en nu blijkt dat Seyfried een behoorlijke gekke scène heeft moeten opnemen.

In Mank over de totstandkoming van de film Citizen Kane (1941) speelt Seyfriend de rol van Marion Davies. En nu blijkt dat ze zeer intensieve scènes moest opnemen. Tegenover Collider zei ze het volgende:


"...Ik maakte deel uit van scènes met ladingen mensen erin. We hebben een hele week gedaan om deze scènes op te nemen. Ik weet niet meer hoeveel opnames we hebben gedaan, maar ik vermoed wel 200.

We deden vijf dagen over één scène waarin ik niet één regel heb... Je zou denken dat ik me lekker kon ontspannen. Maar nee, want er waren op een bepaald moment waarschijnlijk zo'n negen of tien verschillende camera's op mij gericht."

Orson Welles
Mank laat zien hoe scriptschrijver Herman J. Mankiewicz werkt aan de realisatie van Orson Welles' iconische meesterwerk Citizen Kane. Andere rollen zijn voor Tom Pelphrey, Lily Collins, Gary Oldman, Charles Dance en Tom Burke. De film moet ergens in oktober 2020 uitkomen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair