3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie zenuwslopende thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Adjustment Bureau (2011)

Regie: George Nolfi | Hoofdrollen: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, Michael Kelly, Jon Stewart

Met grote namen en gebaseerd op een kort verhaal van Philip K. Dick moest dit een nieuwe hit worden voor Matt Damon. Toch deed de film het in 2011 was wisselend. Desondanks is het een vermakelijke scifi-thriller van regisseur George Nolfi (Birth of the Dragon, The Banker). Leuk voor tussendoor!



Law Abiding Citizen (2009)

Regie: F. Gary Gray | Hoofdrollen: Gerard Butler, Jamie Foxx, Viola Davis, Regina Hall

Dit is weer zo'n typische actiethriller die de één prima vermaak vindt en de ander ziet als te matig dertien-in-een-dozijn. Het zijn onder meer Gerard Butler en Jamie Foxx die de hoofdrollen hebben in de wraakfilm van F. Gary Gray die recent nog Men in Black: International opleverde.



Captain Phillips (2013)

Regie: Paul Greengrass | Hoofdrollen: Tom Hanks, Catherine Keener, Max Martini, Corey Johnson, Barkhad Abdi

Deze biografische actiethriller uit 2013 komt van Paul Greengrass en dat kan niet anders dan goed gaan. Met Tom Hanks als de kapitein van een Amerikaans vrachtschip en de enge Barkhad Abdi als de Somalische piraat Muse is dit een zinderende thriller die je gezien moet hebben. Of heb je dat al?



NieuwsFilm

meest populair