Nolan vergelijkt 'Tenet' met James Bond

Nolan vergelijkt 'Tenet' met James Bond

John David Washington is een heel ander soort Bond.

Eerder bevestigde regisseur Christopher Nolan dat Tenet geen tijdreisfilm is. Wel is duidelijk dat het een film is met spionnen. De hoofdrolspeler in de film John David Washington (BlacKkKlansman) en hij wordt nu vergeleken met een James Bond.

Nolan sprak met Entertainment Weekly over de Washington en hij gaf aan hoe hij kijkt naar het personage dat hij speelt. Hij staat bekend als de 'Protagonist'.


"We hebben te maken met een wereld vol spionage, we hebben te maken met een wereld van verborgen identiteiten. John David speelt een agent die bekend staat onder de term 'Protagonist'.

Tenet is de naam van de organisatie waarin het hoofdfiguur wordt ingewijd. Hij maakt een belangrijk onderdeel uit van het hart van de film, maar, in tegenstelling tot een Bond, heeft hij een zeer warme emotionele toegankelijkheid."

Wat gaat de Protagonist doen?
Ondertussen is duidelijk dat de film draait om het beschermen van de wereld die vol zit met spionnen. Eerder werd er gesproken over het voorkomen van een moderne derde wereldoorlog waarin het beheersen van tijd een belangrijke rol speelt.

Meer weten over het element tijdsinversie in Tenet? Lees verder wat Nolan hierover te zeggen heeft.



NieuwsFilm

meest populair