Compleet nieuwe trailer 'The King's Man'!

Compleet nieuwe trailer 'The King's Man'!

De derde film in de reeks, zonder Eggsy.

Na films als Kick-Ass en X-Men: First Class ging regisseur Matthew Vaughn aan de slag met de comicreeks 'Kingsman' van Dave Gibbons en Mark Millar en uitgever Icon Comics, onderdeel van Marvel Comics. Binnenkort verschijnt al zijn derde film!

Dit keer geen film rond Gary "Eggsy" Unwin (Taron Egerton). De focus komt te liggen op Ralph Fiennes' Duke of Oxford. De prequel duikt diep de historie van de Kingsman in en uiteraard speelt een groot complot rond wereldmacht een belangrijke rol.


Naast Fiennes zijn er ook rollen voor bekende namen als Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Harris Dickinson, Joel Basman, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci en Tom Hollander. Eigenlijk teveel om op te noemen!

De film stond eerder gepland voor 15 november 2019, daarna 14 februari 2020 en nu voor 18 september 2020. Opvallend genoeg werd de film niet getroffen door uitstel door de coronacrisis. De overname van Fox door Disney speelde een veel grotere rol in al het uitstel.

Kijk jij uit naar dit derde deel? Overigens staat er ook een vervolg op het tweede deel Kingsman: The Golden Circle uit 2017 gepland.

NieuwsFilm

meest populair