Gaaf: zit deze alternatieve Batman in 'The Flash'

Gaaf: zit deze alternatieve Batman in 'The Flash'

We horen nu het gerucht dat er een interessante nieuwe Batman komt.

De film verkeert al jaren in een ontwikkelingshel: The Flash voor het personage van Ezra Miller. Maar de DC-film zal er op een gegeven moment komen en we horen nu weer twee dingen over de film.

Het eerste deel is wat minder interessant, omdat we het al vaker gehoord hebben. Producent Barbara Muschietti werkt mee aan de film van haar echtgenoot Andy. Een fan vroeg haar op Instagram of Cyborg (Ray Fisher) ook een rol zou gaan krijgen in de film. Dat is een verhaal waar al jaren over gesproken wordt en volgens Barbara Muschietti zal dat inderdaad het geval zijn.

Batman
Nu horen we ook dat Batman in de film voor zal komen. Hij zal echter niet gespeeld worden door Ben Affleck, maar door Jeffrey Dean Morgan, is het verhaal. Thomas Polito stelt dat Morgan de beoogde Flashpoint-versie van Batman is. De acteur was al te zien in het DCEU.

Dat zou dan ook betekenen dat Bruce en Martha Wayne om het leven komen in deze versie van het DCEU en niet Thomas Wayne. De rol die Morgan speelde, was namelijk precies die van Thomas. En dus horen we nu dat hij wellicht terug keert om Batman te spelen.

NieuwsFilm

meest populair