Marvel heeft eerste trailer voor 'The Eternals' klaarliggen

Marvel heeft eerste trailer voor 'The Eternals' klaarliggen

Vermoedelijk zijn de eerste beelden vrij binnenkort te aanschouwen.

Marvel heeft de eerste trailer voor The Eternals klaar staan. Daar hint de bekende primeurtjesjager Jeremy Conrad van MCU Cosmic althans sterk op. Maar wanneer krijgen fans die eerste beelden te zien?

The Eternals belooft een van Marvels grootste avonturen ooit te worden. Fans kijken dan ook ontzettend uit naar de eerste beelden. Nu blijkt dat de eerste trailer al sinds april op de plank ligt.



Marvel stelde onlangs de release van de film enkele maanden uit vanwege de coronacrisis. The Eternals zou oorspronkelijk in november verschijnen, maar staat nu voor februari volgend jaar gepland.

Dat heeft er mogelijk ook toe geleid dat Marvel de promotiekalender wat heeft aangepast. Normaliter verschijnt de eerste teaser van een film zo'n halfjaar voor zijn bioscooprelease. Dat zou betekenen dat eerste trailer voor The Eternals nu in augustus verschijnt.

Conrad denkt zelf dat Marvel de trailer vlak voor het verschijnen van Mulan uit wil brengen. Die film staat (vooralsnog) voor eind juli gepland. Een andere optie is Comic Com At Home.

Eind vorig jaar trakteerde Marvel het publiek van de Brazilian Comic-Con Experience overigens al wel op een voorproefje, maar die beelden zijn nooit online verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair