Strijdlustige priester zoekt de confrontatie met Satan himself in 'The Culling'

Lucifer, de slechterik der slechteriken.

Met ook het luchtige Shazam 2 nog op de planning, heeft regisseur David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation) nog een titel in de agenda gezet waarmee hij terugkeert naar zijn roots. Hij zal voor LIONSGATE de R-rated horrorfilm The Culling gaan regisseren.

In The Culling volgen we een onrustige volwassen priester die zich opsluit in een afgelegen hut midden in het bos. Daar probeert hij een laatste persoonlijk gevecht aan te gaan met een uit de duivel gereïncarneerde demoon die zijn familie terroriseerde toen hij een klein kind was.

In een tweet meldde Sandberg: "Ik ben verliefd op het script van Stephen Herman en diens kijk op hoe demomen te werk gaan. Voorlopig heeft 'Shazam 2' voorrang, maar ik ben in afwachting van hoe het wereldwijd verloopt. Anders kan dit kleinschaligere project wellicht tussendoor".

Shazam 2
De status van Shazam 2 is onbekend. Al het gedoe rondom Covid-19 heeft de productie duidelijk vertraagd, maar de hoop is nog steeds om dit jaar te starten met de opnames. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

NieuwsFilm

meest populair