De Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Meg (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a.
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzehaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.

#2 Project Gio (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bas van Teylingen | Cast: Gio Latooy, Niek Roozen, Belle Zimmerman, e.a.
Wanneer de ouders van YouTube-ster Gio op vakantie zijn, organiseert hij een feestje in hun spiksplinternieuwe villa waarbij het dak er létterlijk afgaat. Aan Gio om de woning volledig te repareren voordat zijn ouders terug zijn. Ondertussen moet hij blijven posten alsof er niets aan de hand is.

#3 365 dni (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bialowas en Tomasz Mandes | Cast: Anne-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, e.a.
Wanneer Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas, de vakantievierende Laura Biel op het strand ziet, weet hij dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Hij besluit haar te laten ontvoeren en op te sluiten in zijn kasteel. De dominante maffioso geeft haar vervolgens één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Al snel boeit er een stomende relatie tussen de twee op.



#4 Feel the Beat (2020)
#5 Balle Perdue (2020)
#6 Overlord (2018)
#7 Wasp Network (2020)
#8 Assassin's Creed (2016)
#9 La La Land (2016)
#10 The Gambler (2014)


NieuwsFilm

meest populair