Michael Keatons Batman mogelijk ook in 'Batgirl' en 'Batman Beyond'

Hij lijkt een behoorlijk grote rol te krijgen.

We hoorden het gerucht al en dat wint steeds meer aan kracht. De Batman-versie van Michael Keaton lijkt een grote rol te krijgen in het DCEU. Hij zou een Nick Fury-achtig personage moeten worden na een eerste verschijning in The Flash.

Vandaag horen we van The Hollywood Reporter dat het de bedoeling zou zijn om Batman van Keaton een mentorrol te geven. Hij zou onder meer te zien moeten zijn in Batgirl, een project dat geschreven wordt door Christine Hodson. Bovendien moet hij uiteindelijk mogelijk ook spelen in een Batman Beyond-project.

Bekende gezichten
Warner Bros. lijkt nu dieper dan ooit te graven in zijn vele DC-films. Daarmee kan men op een manier Marvel Studios bij- en misschien zelfs inhalen. Marvel kan immers niet zo diep graven in zijn filmgeschiedenis als Warner dat kan. Die studio heeft decennia aan films met meerdere iconische versies van zijn personages.

En dat zou een manier kunnen vormen, die men nu lijkt aan te grijpen, om gebruik te maken van oneindige mogelijkheden van verschillende incarnaties.

NieuwsFilm

meest populair