Algemeen

Vergeten schurk 'Jurassic Park' terug in 'Jurassic World: Dominion'

Heel veel gezichten uit Jurassic Park terug in zesde film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Jurassic Park van Steven Spielberg werd een schurk geïntroduceerd die embryo's wilde kopen van het personage Dennis Nedry (Wayne Knight). Deze Lewis Dodgson keerde nooit terug, maar via Collider wordt duidelijk dat deze "vergeten schurk" zijn opwachting maakt in Jurassic World: Dominion.

De rol wordt niet gespeeld door dezelfde acteur. Misbaksel Cameron Thor zit namelijk in de bak, aangezien hij een dertien jarig meisje seksueel heeft misbruikt. Volgens Collider neemt acteur Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2) de rol over.

Andere rol in Dominion
In de zesde Jurassic-film zou het personage promotie hebben gemaakt en de baas zijn bij Biosyn Genetics. De kans lijkt groot dat hij ondertussen wel de embryo's (of andere zaken) in handen heeft.


Met rollen voor Jurassic Park-namen als Sam Neill als Alan Grant, Laura Dern als Ellie Sattler, Jeff Goldblum als Ian Malcolm, B.D. Wong als Dr. Henry Wu en Joseph Mazzello als Tim Murphy staat Colin Trevorrows Jurassic World: Dominion gepland voor 10 juni 2021.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Awesome. Vond altijd jammer dat ze hem niet gebruikt hebben voor The Lost World: Jurassic Park.

ThysRomani

Avatar

Dodgson! WE'VE GOT DODGSON HERE!

But he wasn't. Dodgson is de grote tegenstander in de boeken, inderdaad jammer dat hij niet verder ging in The Lost World (die moet je lezen, compleet anders dan de film).

ThysRomani

Avatar

Die Cameron Thor he...Die is dus eigenlijk ideaal voor de rol. Dodgson is ook een misbaksel. Perfecte tegenstander! haha, maar goed, zo werkt het niet and it's for the best.

ThysRomani

Avatar

Okay, sorry laatste reactie, maar kijk naar dat bovenstaande filmpje! Op het moment dat Dodgson die auto uitstapt, and being the major dick that he is, die deur niet dicht doet. Let op die taxi chauffeur. Is me nooit opgevallen????

Artificialis

Avatar

Eén van de vele problemen in Fallen Kingdom waren de eindeloze odes, verwijzingen en easter eggs naar momenten en gebeurtenissen uit de originele film. Dat Dr. Wu in Jurassic World naar voren werd geduwd als het meesterbrein achter de complete kloontechnologie kwam ook al ongeloofwaardig en geforceerd over. Zeker als je bedenkt dat hij in de eerste film overkwam als een reguliere laboratoriummedewerker.

Gaan ze nou serieus nog een bijpersonage terughalen dat in Dominion toevallig op een essentiële plek in het verhaal terecht is gekomen? Of is dit nu Star Wars? Het hergebruiken van bronmateriaal door gebrek aan nieuwe ideeën?

TearsinRain

Avatar

In de jaren 90 altijd gedacht dat de bus met scheerschuim van Dennis Nedry nog terug zou komen in een vervolg...

Ik heb Fallen Kingdom altijd veroordeeld als hele slechte film, intussen heb ik de film nog een tweede en derde keer gekeken en vind de film steeds beter worden en vooral minder irritant.

Ik ben nu toch wel nieuwsgierig naar Dominion.

spooklift

Avatar

Dodgson zal waarschijnlijk opgegeten worden.

Indy5

Avatar

Wordt een leuke reünie zo....de cirkel is bijna rond.

Arnold_FF7

Avatar

Dat was een schurk? De beste man wou de embryo's, maar het was ned stomme idee om de park beveiliging te saboteren

KeesjeNL

Avatar

@ ThysRomani

Ik weet nu door jou dat dat idd de chauffeur is. Dacht altijd dat die man een toevallig voorbijganger was (of van de fatsoenpolitie) Smiley face.

Effie

Avatar

@TearsinRain: Dat is bijzonder. Hoe is dat gekomen? Waarschijnlijk door gebrek aan beter? Ik bedoel, als je The Last Jedi gaat kijken wordt The Phantom Menace bijna ook een masterpiece (alhoewel...). Fallen Kingdom is beslist de vervelendste en meest irritante baggerfilm van 2018. De acteurs gedragen zich continu als irritante kleuters en het verhaal zou ook door kleuters geschreven kunnen worden, als je ze iets over klonen leert.

Coola

Avatar

Fallen Kingdom is een top film

NieuwsFilm

meest populair