'The Suicide Squad' krijgt knotsgekke onderwateractie

'The Suicide Squad' krijgt knotsgekke onderwateractie

James Gunn maakt een hele toffe film.

De film The Suicide Squad wordt echt heel anders dan de vorige film. Regisseur James Gunn heeft een vernieuwende film weten te maken. Dat belooft Jai Courtney, die meteen een tip van de sluier oplicht ten aanzien van de actie in de film.

Courtney sprak met Variety over de film, waarin hij terugkeert als Captain Boomerang. Volgens hem brengt Gunn een "heel andere smaak" naar de Task Force X. "Het gaat om een hele rits nieuwe personages. James Gunn benadert dit soort dingen op zijn eigen unieke manier, wat hij ook echt naar de Suicide Squad-wereld brengt. En ik denk dat hij dat ook goed doet, iets passends levert en het publiek daar erg blij van wordt."

Gave actie
De acteur vindt dat er zeer gave actie in zit. Een van de scènes speelt zich af in een watertank. "Ik kan er niet al te veel over vertellen, maar er zit een moment in waar ik heel nat word en ook wat andere mensen enorm nat worden. En dat werd echt heel grappig. "

"Als je uren en uren doorbrengt in een watertank, en je Styrofoam in elke nok van je kostuum hebt, en dat je dat dan af moet zien te doen als het diep in de nacht is, dan wordt het echt hilarisch."

NieuwsFilm

meest populair