Vervolgen op 'Angel Has Fallen' en 'Den of Thieves' komen er snel aan volgens Gerard Butler

Vervolgen op 'Angel Has Fallen' en 'Den of Thieves' komen er snel aan volgens Gerard Butler

Fans van Butler hoeven niet lang meer te wachten om hem opnieuw kont zien te schoppen op het witte doek.

Tijdens een interview met EW ter promotie van rampenfilm Greenland, liet actieheld Gerard Butler weten dat zijn personage Mike Banning, die we kennen van de ...Has Fallen-franchise opnieuw zal terugkeren.

Butler zei het volgender over meer Banning:

"Met alles dat er momenteel speelt in de wereld, hebben we iemand als Banning nodig. Ik denk dat het snel gaat gebeuren. We hebben inmiddels al een fantastisch idee bedacht, maar je begrijpt wel dat ik er verder niks over kan zeggen."

De drie eerdere films in de reeks werden door de meeste filmcritici volledig de grond ingeboord. Toch deden de films het uitermate goed in de bioscopen. Angel Has Fallen, het meest recente deel in de serie, bracht bijvoorbeeld 147 miljoen dollar op tegenover een budget van 40 miljoen dollar.

Ook meer Den of Thieves
Daarnaast liet Butler weten dat ook het vervolg op Den of Thieves nog steeds doorgaat en de opnames in Europa zullen plaatsvinden. Dat project lijkt trouwens eerder te gaan gebeuren dan de vierde ...Has Fallen-film. Aldus Butler:

"We werken momenteel hard aan het script, en ik ontvang elke dag nieuwe teksten van de regisseur. Het wordt een zeer vermakelijke film, die begint in Noord-Amerika en zich dan verplaatst naar Europa. Het diamantendisctrict in Marseille speelt een grote rol. Personages als Big Nick, Donnie en Lobbin' Bob keren allemaal terug. Ik heb er heel veel zin in."

NieuwsFilm

meest populair