Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Man of Steel (2013)
Regie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a.
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.

La La Land (2016)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a.
Sebb en Mia proberen ieder hun droom te verwezenlijken in Hollywood: hij wil het maken als jazzpianist en zij doorbreken als actrice. De twee krijgen een relatie en proberen elkaar te steunen bij het realiseren van hun ambities en verwerken van de tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen.

Ready Player One (2018)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a.
Wade Watts woont in een dystopische sloppenwijk, maar leidt een tweede leven als avatar Parzival in de virtuele wereld OASIS. De maker van deze game is onlangs overleden en heeft een competitie uitgeschreven waarbij de winnaar de sleutel van OASIS krijgt. Wade besluit samen met zijn vrienden ook een poging te wagen.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Kneiterslechte film,man of steel

adofmirosch

Avatar

MoS is inderdaad een draak van een film.

Sunspot

Avatar

MOS is vet, rest niet gezien

Goku32

Avatar

Geinige films maar om er nou voor thuis te blijven hell no

EmirErdem

Avatar

Snyder snapt niks van superman

Sunspot

Avatar

^

Hij was van plan om Superman veel optimistischer te laten worden, veel meer als in de comics, hoe Supes hoort te zijn.

Maar dat zeg ik al jaren, hij heeft de fout gemaakt veel te lang te wachten daarmee.

Is ook waarom veel mensen hem niet als Superman zagen, grote fout. Had na MOS al heel anders moeten zijn, of in ieder geval aan het eind van BvS.

Je krijgt het uiteindelijk te zien in JL, maar was zo matig die film, 2 regisseurs, was ook meer Whedon.

Daarom ben ik zwaar benieuwd of we de meer optimistischer Superman in Snyder Cut gaan zien, iets meer in ieder geval naar het einde toe.

Onomatope

Avatar

Kneiter... daar gaan we weer! Doe op zijn minst eens moeite om een ander woord te bedenken.

Dennis Rietkerk

Avatar

Mos top film, goeie aktie zeer mooi in beeld gebracht...Rp1 viel tegen

And...Action

Avatar

De scene waarin de hond van de 'dood door tornado' gered moest worden ten koste van ... met de daaruit volgende wijze les hoe belangrijk het is om niet je speciale kracht te tonen aan de mensheid omdat ze er niet klaar voor zijn was voor mij persoonlijk ergelijk. Voor de rest heb ik ervan genoten.

Civilian Supreme

Avatar

Mos is een topfilm, voor mij DE Supermanfilm. Ondertussen al minimaal 20x gezien.
^dat met die hond had idd niet gehoeven, had liever gezien dat hij bijvoorbeeld dood zou gaan aan een hartaanval, Clark Kent die met al zijn superkracht dan machteloos staat.
En waar de meesten over het doden van Zod vielen vond ik het een geweldig moment. Weg met die flauwe boyscout Superman.

Carmine

Avatar

Ready Player One staat er al een tijdje op. Geen slechte film maar dan zie ik liever Alita battle angel erop staan.
Man of steel was echt niet super man. Was zo teleurstellend. Ik ben meer fan van DC ipv Marvel. Maar dit was echt droevig. Was zelfs slechter dan green lantern.

And...Action

Avatar

Slechter dan Green Lantern? In iedergeval wel fijn dat er verschil in smaak is. Anders zou elke film dezelfde uitstraling en schrijfstijl van script hebben. Voor mij staat 'Green Lantarn' in verhouding tot 'Man of steel' zoals 'kneitergoed' tot 'heel erg goed'.

Sunspot

Avatar

@And...Action

yep, ergerde me er ook aan, alsof Clark niet gewoon zou redden, zo snel is hij ook, toen al, wist hij zelf wel en dan je vader maar laten doodgaan, omdat zijn geheim zo belangrijk is.

Van zijn vader's standpunt oke, maar niet dat Clark werkelijk zijn vader dood laat gaan terwijl hij hem zo had kunnen redden

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

Idd, bijv in Smallville, 1 van de beste afleveringen, vader krijgt een hartaanval (heel mooi gedaan in serie, had al eerder last van en dat met Lionel Luther in schuur voor de aanval) en de machteloosheid van Clark.

Maar dan nog, had Clark niet snel iets kunnen doen, misschien een AED of arts halen, maar goed, vader ging heel snel heen.

Was goed gedaan

Master Of Films

Avatar

And...Action "De scene waarin de hond van de 'dood door tornado' gered moest worden ten koste van ... met de daaruit volgende wijze les hoe belangrijk het is om niet je speciale kracht te tonen aan de mensheid omdat ze er niet klaar voor zijn was voor mij persoonlijk ergelijk."
Snap ik al te goed. Clark redt jaren later mensen op een booreiland. Hij staat danin lichterlaaie en is hiermee blootgesteld aan de getuigen. Verder heeft een vrachtwagen op een bizarre manier vernield. Al 2x toe, heeft Clark de wijze les van zijn Aardse vader genegeerd, waarmee vaders dood door tornado voor Jan Joker is gemaakt. Er zitten nog meer idiote dingen in. Daarom vind MoS maar half om half, zeg maar.

Geef mij maar persoonlijk Superman: The Movie, deze staat veel meer dichtbij het Superman karakter uit 1938. Het is maar Donner en co helaas een deus ex machina in de film hebben verwerkt, maar voor de rest is een perfecte Superman film.

Janoniempje

Avatar

RD 1 was oké. Ze hadden het alleen zoooo veel beter kunnen maken, het boek was GEWELDIG. Echt zonde...
Is geen slechte film hoor. Maar vergeleken met het boek... ????

Civilian Supreme

Avatar

Idd Sunspot, geweldige aflevering van Smallville, ook die begrafenis met de muziek van Peter Gabriel herinner ik mij nog goed. De laatste seizoenen was ik een beetje afgehaakt.

The Bock

Avatar

Man of Steel is gaaf! Goeie visuals, krachtige muziek. Mooie film, alleen de scene met de hond is jammer

NieuwsFilm

meest populair