Featured

Alle Marvel-helden die een opvolger krijgen in Phase 4

Vijf grote Avengers worden komende jaren vervangen door een ander personages.

door Bram de Groot om 10:27 in Featured
In Avengers: Endgame namen we afscheid van de een aantal grote Avengers. Los van mogelijk kleine cameo's om het verhaal verder te helpen zullen hun rollen worden overgenomen.

Het gaat om Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk en waarschijnlijk zelfs Thor. Tony Stark a.k.a. Iron Man ontbreekt in onderstaande lijst, maar ook zijn harnas zal ongetwijfeld op den duur weer door het universum vliegen, zij het met een ander alter ego. Hieronder de vijf Marvel-helden die komende jaren sowieso een opvolger krijgen.


Sam Wilson wordt Captain America: Als Disney+ zich aan de planning houdt dan zien we binnen twee maanden Sam Wilson (Anthony Mackie) als de nieuwe Captain America, voorheen gespeeld door Chris Evans. Dit zal te zien zijn in The Falcon and the Winter Soldier, de eerste Disney+/Marvel-serie binnen het MCU.

Yelena Belova wordt Black Widow: In november verschijnt Black Widow en in die film zien we meer over de herkomst van Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow. Ook ontmoeten we Yelena Belova (Florence Pugh). Johansson hintte al eens naar meer Black Widow-films.

Kate Bishop wordt Hawkeye: Eind 2021 of in 2022 moet de serie Hawkeye op Disney+ verschijnen. Daarin wordt Kate Bishop - mogelijk gespeeld door Hailee Steinfeld - geïntroduceerd als de opvolger van Clint Barton a.k.a. Hawkeye (Jeremy Renner) die ook te zien zal zijn.

Jane Foster wordt Mighty Thor: In Thor: Love and Thunder van regisseur Taika Waititi keert Thor (Chris Hemsworth) terug, maar in die film krijgt hij te maken met Mighty Thor, de rol die ingevuld gaat worden door Natalie Portmans Jane Foster. Februari 2022 te zien in de bioscoop.

Jennifer Susan Walters wordt She-Hulk: In 2022 verschijnt de opvallende serie She-Hulk op Disney+ en daarin krijgen we een vrouwelijke Hulk te zien. Bruce Banner (Mark Ruffalo) zou ook te zien zijn, maar welke actrice Jennifer Susan Walters gaat spelen in nog onbekend.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Adios witte man. Oh wat triest. Temeer een reden voor mij om het mcu de rug toe te keren.

Ankou

Avatar

Haha ja waarschijnlijk de grootste groep bioscoop gangers jonge mannen

STYD

Avatar

Hahah, ze zullen je missen Mothercopper ????????

Harmenyolo

Avatar

Black Widow komt 7 November! Niet 1 Mei.

Artificialis

Avatar

Weg met de blanke man. Inderdaad het doorlopende thema bij Disney.

Maac

Avatar

Good luck at the box office.

Sunspot

Avatar

Wie kijkt er nou nog uit naar deze helden, sowieso het huidige MCU.

Laat de rest voorlopig, focus op Xmen en FF4!

Rustiger ook, is nu al teveel en verhaal is al af voorlopig, Thanos geweest, was leuk, maar klaar.

Nu weer Eternals of zo en andere films waar niemand op wacht.

Xmen! FF4!

Sunspot

Avatar

Haha en dan die vervangers lol.

Maar goed, misschien wel goed, kans groot dat iedreeen er wel beetje klaar mee is, en dat woke gedoe ook erbij, maar zelfs zonder, is genoeg geweest, zat!

Spiderman ook nog steeds niet goed.

Ik wacht puur op Xmen en FF4, hoop dat ze hun eigen ding te doen krijgen en niet verkracht worden door die vervangers, teveel karakters, want Xmen heeft zelf al veel bijv.

Lol, gaat denk floppen die 'vervanger films' en wat er aan komt.

ZElfs Black Widow zie ik falen aan de box office

NieuwsFilm

meest populair