Celebrity

Bella Thorne in bikini vol gaten op nieuwe Insta-foto

Actrice ziet er weer apart excentriek uit.

door FilmTotaal om 12:31 in Celebrity
Celeb Bella Thorne vult haar Instagram non-stop aan met allerlei foto's in opvallende, vaak kleurrijke outfits. Zo ook nu weer. Ze is namelijk te zien in een zeer creatieve badpak / bikini met uitsneden op plekken waar je dat niet zou verwachten.

Komende tij zien we Thorne veel op het witte doek streaming / Video on demand, aangezien ze heel wat filmrollen heeft geaccepteerd. Recent verscheen van de actrice de eerste trailer voor haar nieuwste film, de misdaadthriller Infamous van regisseur Joshua Caldwell. Daarin speelt ze samen met acteur Jake Manley een moderne Bonnie en Clyde.

Thorne in kleurrijke bikini
Thorne is eerder op FilmTotaal te zien in uitdagende outfits. Nu verwijzen we door naar een foto waarop ze in een zeer opvallende bikini / badpak te zien is.

Overigens ziet de actrice er redelijk excentriek uit ten opzichte van menig ander actrice. Dit neemt niet weg dat zichzelf volhangt met prijzige sieraden van grote merken. Alleen al van haar Chanel telefoonhoesje kun je waarschijnlijk een degelijke auto kopen. En dan heeft ze ook nog twee ongetwijfeld prijzige klokken om.

NieuwsFilm

meest populair