Algemeen

Christian Bale terug als Batman als Michael Keaton nee zegt!?

Warner Bros. heeft wel heel interessante plannen.

door Jim Pedd om 07:31 in Algemeen
Als je het over interessante geruchten hebt, dan heb je het de laatste tijd over Warner Bros., dat behoorlijk gave dingen aan het plannen is met Batman. Acteur Michael Keaton zou mogelijk moeten terugkeren als de gemaskerde held. Maar nu horen we dat als dit niet doorgaat, de studio een nog cooler idee heeft.

De hoop zou volgens DCEU Mythic zijn, om als Keaton nee zegt, dan Christian Bale terug te halen. Hij zou dan straks de oudgediende Batman moeten spelen die al vele jaren ervaring heeft en als een soort mentorfiguur kan optreden.

Alternatieve realiteit
Het gerucht is dat Warner Bros. hoe dan ook een alternatieve Batman wil laten zien in The Flash. Die moet eigenlijk gespeeld worden door Michael Keaton. Mocht hij nee zeggen, dan hoopt men dat Bale overstag zou willen gaan.

Hoe realistisch dat is, is moeilijk inschatten. De acteur was driemaal te zien als Batman en is heel duidelijk: hij is klaar met de rol. Maar wie weet zou het op de een of andere manier mogelijk kunnen zijn om hem te verleiden tot een terugkeer.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Michael Keaton zou fantastisch zijn, een cynische chagrijnige Batman

draganta

Avatar

Zet ze er gewoon alledrie in - What are we some kind of Batverse.

Rich Art

Avatar

Volgens mij gaat Bale dit niet doen zonder Nolan. Hij heeft al een smak geld aangeboden gekregen voor een vierde keer zonder Nolan, maar dat heeft hij geweigerd.. Zie het niet zo snel gebeuren... Keaton daarentegen..

Bluemeister

Avatar

Ik zou dit pas vet vinden met een Spiderverse, Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland samen in een film. Ik snap echt niet waarom Sony dit niet doet, elke fan zou dit echt fantastisch vinden! Moet toch te regelen zijn.

Pascal08

Avatar

Dus dan zouden ze de Nolan Batman linken en koppelen aan die DC cgi meuk?
Ik denk dat ze Nolan dan ook een smak geld moeten geven vanwege karaktermoord.

GizMogwai

Avatar

@Bluemeister: Ik begin te kwijlen.

Goku32

Avatar

Keaton of bale het zijn beide geweldige acteurs

Juppie34

Avatar

Waarom niet George Clooney?? :')

Artificialis

Avatar

Sorry, maar Christian Bale hoort thuis in Batman-films van Christopher Nolan. Hem als een soort gimmick laten opdraven in een potentiële slechte film zie ik niet zitten.

23VDV23

Avatar

^Dit. Potentieel slechte film of niet, Bale hoort thuis in de Nolan films. En die laat ik liever voor wat ze zijn. Kan me ook niet voorstellen dat Nolan daar op zit te wachten. Past totaal niet in zijn 'realistischere' aanpak. Burtons Batman daarentegen was wel redelijk cartoonesk. Dat zie ik dan nog wel voor me.

deregtx

Avatar

Waarom niet be beste Batman? George Clooney

Civilian Supreme

Avatar

Helemaal niet nog cooler! Is gewoon een stap terug als Keaton het niet doet. Zou echt jammer zijn.

NieuwsFilm

meest populair