Christian Bale terug als Batman als Michael Keaton nee zegt!?

Christian Bale terug als Batman als Michael Keaton nee zegt!?

Warner Bros. heeft wel heel interessante plannen.

Als je het over interessante geruchten hebt, dan heb je het de laatste tijd over Warner Bros., dat behoorlijk gave dingen aan het plannen is met Batman. Acteur Michael Keaton zou mogelijk moeten terugkeren als de gemaskerde held. Maar nu horen we dat als dit niet doorgaat, de studio een nog cooler idee heeft.

De hoop zou volgens DCEU Mythic zijn, om als Keaton nee zegt, dan Christian Bale terug te halen. Hij zou dan straks de oudgediende Batman moeten spelen die al vele jaren ervaring heeft en als een soort mentorfiguur kan optreden.

Alternatieve realiteit
Het gerucht is dat Warner Bros. hoe dan ook een alternatieve Batman wil laten zien in The Flash. Die moet eigenlijk gespeeld worden door Michael Keaton. Mocht hij nee zeggen, dan hoopt men dat Bale overstag zou willen gaan.

Hoe realistisch dat is, is moeilijk inschatten. De acteur was driemaal te zien als Batman en is heel duidelijk: hij is klaar met de rol. Maar wie weet zou het op de een of andere manier mogelijk kunnen zijn om hem te verleiden tot een terugkeer.

NieuwsFilm

meest populair