Disney+ voegt deze nieuwe films toe in juli

Disney+ voegt deze nieuwe films toe in juli

Bereid je maar voor op een karig maandje.

Disney+ heeft aangekondigd welke films er allemaal nieuw toegevoegd worden komende maand. Dat is helaas niet zo heel veel, dus als je gehoopt had op een topmaand, moeten we je bij deze teleur stellen.

Wel komen er redelijk wat series op de streamingdienst te staan, dus daarvoor verwijzen we je door naar onze zustersite Serietotaal. Dan de films.

Vrijdag 3 juli 2020
Hamilton: In twee delen laat deze musical het leven van Alexander Hamilton zien. Hij is een immigrant die in 1776 aankomt in New York. Daar wordt hij uiteindelijk een hulpje van General George Washington, ontmoet hij zijn toekomstige echtgenote Eliza en we zien hoe hij de minister van financiën van de Verenigde Staten worden.
Finding Atlantis: Geheel in stijl stelt deze National Geographic-documentaire zich de vraag of de verloren stad Atlantis mogelijk gevonden is. Met behulp van satellietbeelden, radar- en onderwatertechnologie wordt gekeken of mensen de stad kunnen vinden. Als die al bestaat natuurlijk.

Vrijdag 31 juli 2020
27 Dresses: Haar hele leven heeft Jane voor het huwelijksgeluk van anderen gezorgd - ze heeft al 27 keer voor bruidsmeisje gespeeld. Maar van haar eigen liefdesleven is bitter weinig terecht gekomen. Journalist Kevin , die zelf niets met trouwerijen heeft, ziet wel een artikel in het levensverhaal van 'bruiloftsjunkie' Jane en begint haar op de huid te zitten. Als haar baas George verliefd wordt op haar jongere zus Tess , ligt voor Jane het zoveelste huwelijk in het verschiet. Maar Jane's eigen gevoelens voor George komen in de weg te staan en roepen onthullende vragen op. Wil ze eigenlijk wel weer bruidsmeisje zijn? Of stiekem zelf de bruid?


NieuwsFilm

meest populair