Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Meg (2018)
Regie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a.
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzehaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.

#2 Escape from Pretoria (2020)
Regie: Francis Annan | Cast: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart, e.a.
In het Zuid-Afrika van de jaren 70 beramen antiapartheidsactivisten Tim Jenkin en Stephen Lee, die beide jaren moeten brommen voor het verspreiden van pamfletten, een plan om uit de zwaarbeveiligde gevangenis Pretoria te ontsnappen. Dat doen ze samen met de eveneens opgesloten activist Denis Goldberg.

#3 365 dni (2020)
Regie: Barbara Bialowas en Tomasz Mandes | Cast: Anne-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, e.a.
Wanneer Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas, de vakantievierende Laura Biel op het strand ziet, weet hij dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Hij besluit haar te laten ontvoeren en op te sluiten in zijn kasteel. De dominante maffioso geeft haar vervolgens één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Al snel boeit er een stomende relatie tussen de twee op.#4 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)
#5 Feel the Beat (2020)
#6 Project Gio (2019)
#7 Balle Perdue (2020)
#8 Athlete A (2020)
#9 Wasp Network (2020)
#10 Overlord (2018)


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Staan wel leuke op nu

Kridikaster

Avatar

die 365 was een echte kutfilm...

Fluffer

Avatar

Overlord zou veel hoger mogen staan , escape from Pretoria lijkt me ook nog de moeite , The meg heb ik al in mijn collectie en voor de rest pff..

Irish36

Avatar

Wat een wansmaak, lachwekkend

Annaboer

Avatar

Really... Dit zie je al op Netflix zelf, de top 10. Waarom nog de moeite het hier neer te zetten.. Iets dat veel meer gekeken is wil niet zeggen dat het goede films zijn. Heb je mijn duimpje naar beneden niet gezien bij een aantal films.. Zo lachwekkend slecht

Bluemeister

Avatar

Laten we eerlijk zijn Netflix is de bron voor B-films, Klassiekers die iedereen al 100x heeft gezien en Netflix originals die 9vd10 keer slecht zijn.

NieuwsFilm

meest populair