Celebrity

Knappe Jessica Alba showt haar 'dansmoves' op TikTok

Samen met haar 12-jarige dochter.

door FilmTotaal om 14:20 in Celebrity
Jessica Alba, o.a. bekend van de Sin City-films, doet het de laatste jaren wat rustiger aan als het op acteren aankomt. Op TikTok, de geliefde app, is ze echter nog veel te zien en deelt ze de nodige danspasjes, deze keer samen met haar 12-jarige dochter Honor.

Zo deelde Alba een video van zichzelf met haar dochter, waar ze dansen op het nummer Culo van Jose De Las Heras en Ghetto Flow. Binnen een mum van tijd werd deze video talloze keren bekeken, al is dat natuurlijk niet zo verwonderlijk. Alba heeft namelijk maar liefst 5,2 miljoen volgers op TikTok. Vorige maand scoorde ze ook nog een 'hit' met Honor op de app. Het filmpje is hieronder te bekijken.

@jessicaalba

##unodostreschallenge Me wanting to turn errrything into a dance lolz ##Workouts w my ##Honorcita ##TikTok ##latina 💃🏽💃🏽

♬ sonido original - toni.vlc06


Andere focus
Ook al acteert Alba een stuk minder, ze zit zeker niet stil. Zo richtte ze in 2011 The Honest Company op, een bedrijf gespecialiseerd in Amerikaanse consumptiegoederen. Het bedrijf is gigantisch succesvol en was in 2017 al meer dan een miljard dollar waard, dus het is niet zo heel gek dat Alba hier veel tijd en energie in steekt.

NieuwsFilm

meest populair