Celebrity

Delen naaktfoto door Actrice Lili Reinhart krijgt flinke kritiek

Niet het resultaat waarop ze gehoopt had...

door FilmTotaal om 12:04 in Celebrity
Actrice Lili Reinhart, voornamelijk bekend van de serie Riverdale maar ook van rollen in films als Hustlers en de laatste Charlie's Angels, is onder vuur komen te liggen nadat ze een naaktfoto van zichzelf had gedeeld.

Dit deed ze om aandacht te vragen voor de dood van Breonna Taylor, die in maart op 26-jarige leeftijd overleed als het gevolg van politiegeweld. Zo postte Reinhart een naaktfoto van zichzelf met de tekst: ''Nu dat mijn 'side-boob' jullie aandacht heeft, wil ik jullie ook laten weten dat Breonna Taylor's moordenaars nog steeds niet gearresteerd zijn. Het is tijd voor gerechtigheid''.

Kritiek
Heel wat mensen vonden dit echter ongepast en lieten dit dan ook weten. Reinhart reageert nu zelf op de kritiek: ''Ik heb altijd geprobeerd mijn status te gebruiken voor goede dingen en licht te werpen op wat echt belangrijk is. Ik geef toe dat ik een fout heb gemaakt. Het was nooit mijn intentie om mensen kwaad te maken en het spijt me werkelijk''.

''Ik probeer altijd eerlijk te zijn op mijn sociale media-platformen, maar ik leer nog steeds elke dag om een betere persoon te zijn en te worden. Ik begrijp nu dat mijn foto overkwam als toondoof. Ik had er echter alleen maar goede bedoelingen mee en had niet gedacht dat het gezien zou kunnen worden als ongevoelig''.NieuwsFilm

meest populair