Algemeen

Stiekem toch weer Infinity Stones in het Marvel Cinematic Universe?

Of laat deze Instagram-post genoeg zien.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
De Infinity Stones komen niet terug. Marvel Studios vierde dat Avengers: Infinity War naar Disney+ kwam. Om dat te vieren, deelde men op Instagram een reeks motion graphics over de zes Infinity Stones.

Uit elk van die graphics blijkt heel duidelijk dat de stenen verwoest zijn. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat ze dan echt niet meer terugkomen, want Avengers: Endgame vond een slimme manier om dat toch te doen. Daarvoor reisden onze favoriete Avengers immers terug in de tijd en daar haalden ze de stenen vandaan.

Mogelijke terugkeer?
Opvallend is ook een synopsis van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die ernaar lijkt te verwijzen dat de stenen wel terugkeren. Daarin lazen we namelijk het volgende:
Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, zet Dr. Stephen Strange zijn onderzoek naar de Time Stone voort. Maar een oude vriend die nu vijand is, zet een punt achter zijn plannen en zorgt ervoor dat Strange een groot kwaad loslaat.
Wie weet zouden de Infinity Stones dan misschien toch terugkeren?


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik hoop dat men inderdaad terugkomt op de beslissing om The Infinity Stones te schrappen en de rest van het MCU alléén maar te laten gaan over de kree. Dit is gewoon veel minder interessant. Denk ook niet dat dat aan gaat slaan.

Geef er een draai aan, verzin een retcon.... En laat The Stones weer nieuwe openingen tot mooie en spannende verhalen creeeren. In de comics was het verslaan van Thanos ook niet het einde. In principe zou hij zelfs terug kunnen keren

NieuwsFilm

meest populair