Algemeen

Nog eens twee extra DC-films in de maak?

Dat klinkt interessant!

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
Er komen nog eens twee extra DC-films. Op 22 augustus vindt het online evenement, de DC FanDome plaats. Dan wil DC en Warner Bros. ook heel wat nieuws onthullen.

De digitale fanconventie moet films, series, comics, games en al het andere dat onder de paraplu van DC Comics wordt gemaakt bij elkaar brengen. De mobiele versie van de DC FanDome-site laat nu zien dat er twee geheime films een anel hebben.

Welke films?
Het is nog niet bekend welke films dat zullen zijn. Maar interessant is het wel. Een optie zou kunnen zijn dat het gaat om de film Black Adam waar al langer over gesproken wordt. Of een van de vele andere DC-films waar aan gewerkt wordt en die al langer onder de radar blijven. Zo is er nog altijd een New Gods-film in de maak.

Een mogelijkheid is ook dat het gaat om twee volledig nieuwe, nog niet eerder aangekondigde, producties. Tijd zal het leren, want op 22 augustus vindt het fanevenement al plaats.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Waar de huidige DC films nodig hebben is wat minder cgi en wat meer van dit gevoel :

Renegade

Avatar

Precies Chris23

HarryHole

Avatar

@Chris23 Wat een spatzuiver optreden! Bedankt voor het delen!

En voor de rest hou ik het bij de eerste 3 films. Dat zo'n studio geld uit creatieve armoede moet verdienen is niet mijn probleem.

Chris23

Avatar

Smiley face pure joy

The Bock

Avatar

@Chris23, could not have said it better!

Thanks voor de link!

Goku32

Avatar

Chris dat blijven de beste superman movie,s vooral deel 1 en 2 hahaha

NieuwsFilm

meest populair