Algemeen

Sony weet niet wat ze met Spider-Man aan moeten

Komt Spider-Man nou wel of niet naar de spin-offs?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Komt Spider-Man nou wel of niet naar de spin-off films waar Sony aan werkt? Alhoewel Venom een groot succes was, zette men snel de rem op Silver & Black. Regisseur Gina Prince-Bythewood ging met een ander project aan de slag en vertelt nu dat het ligt aan Spider-Man dat haar project stil, kwam te liggen.

"Het eerlijke antwoord is dat ik het niet weet," zei Prince-Bythewood in een interview met GamesRadar over de status van het project. "Ik hou echt van deze personages, hen samen zien zou echt leuk zijn. Ik dacht dat het een goede, organische manier was om hen samen te brengen. Maar de wereld veranderde heel erg door het succes van de Spider-Man films."

Spider-Man schuld
"Het kwam heel erg neer op de vraag of je deze films kan maken zonder dat Spider-Man er in zit. Zou hij er niet op zijn minst een klein onderdeel van zijn? Dat is altijd de vraag," ging ze verder. "Ik heb twee jaar vrij genomen voor The Old Guard, dus zodra die film uitkomt, en ik hoop succesvol, kan ik terug en weer met hen in gesprek."

Het is dus vooral de vraag of Spider-Man wel of niet in de spin-offs te zien moet zijn. We weten dat Morbius vol verwijzingen naar het personage zit, dus dat is nog interessant.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik zeg dat sony spiderman aan het mcu moet verkopen en een aantal personages als venom morbius black cat en silver sable voor zichzelf houden

GreenHornet

Avatar

Sony moet verder gaan met Miles en Laat MCU Peter maar houden

SunChaser

Avatar

Sony moet de filmstudio aan Apple verkopen zodat Disney de rechten gratis terugkrijgt

CaptainStijn

Avatar

Sony moet gwn Spider-Man aan het MCU geven. Zelf kunnen ze best wat leuks doen met Venom enz. Dan kan het MCU een Sinister Six opbouwen. Met Vulture, Shocker, Scorpion, Mysterio (Chameleon), Mr. Negative en Kraven

Molemanski

Avatar

@captainstijn je denkt dat sony het hele spiderverse kan verkopen en venom kan bewaren?

Dat is alsof je je hele portemonnee weggeeft behalve de rode centen.
Sony heeft een TOP deal met Marvel. Marvel zou technisch gezien de deal kunnen eindigen sinds het om licensing gaat, maar dan breekt Marvel het contract want Sony heeft niks verkeerds gedaan. Dus dan gaat Sony Marvel aanklagen voor een som.

In beide gevallen is het geld voor Sony. Zolang Disney Sony niet op koopt, wat nooit gaat gebeuren, gaan we rechten niet snel van partij wisselen.

STYD

Avatar

Ik zou als ik Sony was gewoon beide doen. Spiderman in zowel de Venom universum als Marvel universum laten spelen.

Marvel heeft Spiderman net zo hard nodig als andersom.

Civilian Supreme

Avatar

Marvel weet precies wat de grote massa wil maar dan zie ik toch liever alles naar Sony gaan. Al is het alleen maar om alles wat minder braaf te maken. Venom was ook niet echt grof maar bij Marvel gaan ze nooit van de veilige route af.

KeesjeNL

Avatar

Sony lijkt wel een holbewoner in een ruimteschip; ze hebben geen flauw idee waar ze mee bezig zijn..

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Marvel daar een stokje voor steekt, want die heeft vast geen directe plannen om al die Sony personages te gebruiken in de MCU. Iets wat de gemiddelde film kijker dan waarschijnlijk wel verwacht te zien.

Spider-Man brengt zeker extra veel centen op voor Disney/Marvel, maar Marvel heeft Spider-Man absoluut niet nodig, maar de fans verwachten hem sinds Captain America Civil War wel altijd te zien in de MCU.

Sunspot

Avatar

Ze wachten gewoon af, weten dat Spiderman van hun is, zeer waardevol, hebben het MCU deels in handen.

Gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn, wat verwijzingen en wanneer de tijd daar is, bam!

Luxe positie heeft Sony, wat Spiderman betreft

NieuwsFilm

meest populair