Sony weet niet wat ze met Spider-Man aan moeten

Sony weet niet wat ze met Spider-Man aan moeten

Komt Spider-Man nou wel of niet naar de spin-offs?

Komt Spider-Man nou wel of niet naar de spin-off films waar Sony aan werkt? Alhoewel Venom een groot succes was, zette men snel de rem op Silver & Black. Regisseur Gina Prince-Bythewood ging met een ander project aan de slag en vertelt nu dat het ligt aan Spider-Man dat haar project stil, kwam te liggen.

"Het eerlijke antwoord is dat ik het niet weet," zei Prince-Bythewood in een interview met GamesRadar over de status van het project. "Ik hou echt van deze personages, hen samen zien zou echt leuk zijn. Ik dacht dat het een goede, organische manier was om hen samen te brengen. Maar de wereld veranderde heel erg door het succes van de Spider-Man films."

Spider-Man schuld
"Het kwam heel erg neer op de vraag of je deze films kan maken zonder dat Spider-Man er in zit. Zou hij er niet op zijn minst een klein onderdeel van zijn? Dat is altijd de vraag," ging ze verder. "Ik heb twee jaar vrij genomen voor The Old Guard, dus zodra die film uitkomt, en ik hoop succesvol, kan ik terug en weer met hen in gesprek."

Het is dus vooral de vraag of Spider-Man wel of niet in de spin-offs te zien moet zijn. We weten dat Morbius vol verwijzingen naar het personage zit, dus dat is nog interessant.

NieuwsFilm

meest populair