Algemeen

Kans op 'Gremlins 3' wordt groter door nieuwe animatieserie

Volgens Gremlins-acteur Zach Galligan is het een kwestie van tijd voordat we Gizmo en co. weer op het witte doek zien!

door Zilko Tarici om 12:07 in Algemeen
Zach Galligan, die we kennen als hoofdpersonage Billy Peltzer uit Gremlins en Gremlins 2: The New Batch, is er nog steeds heilig van overtuigd dat Gremlins 3 er zal komen. Tijdens een 'watch party' voor het tweede deel liet hij weten waarom hij dat denkt.

Galligan gaf aan dat de animatieserie Gremlins: Secrets of the Mogwai, die gemaakt wordt voor HBO Max, naar zijn mening de interesse in de creaturen opnieuw zal doen opwekken:

"Het lijkt erop dat de makers een nieuwe generatie kennis wil laten maken met de mythologie rondom de Gremlins, Gizmo en de Mogwai. En natuurlijk de drie belangrijke regels. Ik denk dat de animatieserie gemaakt wordt om interesse te wekken in een derde live-action Gremlins film. Dat is mijn aanname, en ik denk dat die juist is."

Reünie met Gizmo
Galligan wil dolgraag meespelen in de derde film, als die natuurlijk wordt gemaakt. Hij heeft ook al de nodige ideeën over wat hij zou willen zien in de film:

"Ik zou Billy en Gizmo graag herenigd willen zien. Hun relatie is het kloppende hart van de films. Ook zou ik enkele ideeën uit de eerdere delen verder uitgediept willen zien. Het zou tof zijn als we de gevolgen zien van verkeerd toegepaste regels. Wat gebeurt er als Mogwais door andere vloeistoffen dan water worden geraakt? Dat kan leiden tot allerlei vreemde dingen en mutaties."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Nein Nein Nein.

Smokeythebandit

Avatar

Ik persoonlijk zit al wel even op een derde deel te wachten. Ik geniet nog steeds van die eerste twee films, nostalgie!

NieuwsFilm

meest populair