Algemeen

Tom Cruise overtuigt Britse overheid: "We moeten verder met Mission: Impossible 7"

Laat onderhandelingen maar aan de Cruiser over!

door Zilko Tarici om 08:04 in Algemeen
De Britse overheid heeft laten weten dat 'kleine hoeveelheden cast- en crewleden' van grote filmproducties naar het Verenigd Koninkrijk mogen reizen zonder daarna 14 dagen in quarantaine te moeten doorbrengen. Het is wel zo dat de betreffende personen enkel hun tijd mogen doorbrengen in hun woonruimtes en op de filmsets.

Deze versoepeling is erop gericht om de grote investeringen in film- en tv-producties (alsmede sportevenementen) een flinke boost te geven. Het Verenigd Koninkrijk heeft de nodige protocollen klaarliggen voor al deze producties en evenementen

Tom Cruise en zijn vlotte babbel
Veel van de grootste films die we de komende jaren kunnen verwachten worden (deels) gefilmd in het Verenigd Koninkrijk. Twee van deze projecten zijn Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Oliver Dowden, minister van Cultuur, heeft laten weten dat hij vorige week nog heeft gesproken met producent en hoofdrolspeler Tom Cruise over de manier waarom de opnames kunnen worden hervat in de Leavesden studio's van Warner Bros. Volgens roddelbad The Sun zou dit gesprek er zelfs toe hebben geleid dat de opnames nu eerder kunnen worden hervat dan in september, wat de oorspronkelijke doelstelling was.

De eerste grote film waarvan de opnames in het Verenigd Koninkrijk worden hervat is overigens Jurassic World: Dominion. Morgen moeten de camera's op die set weer draaien!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair