Marwan Kenzari wil terugkeren als Jafar in 'Aladdin 2'

Marwan Kenzari wil terugkeren als Jafar in 'Aladdin 2'

Wat vind jij van de Hollander als slechterik?

Dat er een sequel gaat komen op de populaire live-action remake Aladdin lijkt onvermijdelijk. En dan hebben we het niet over de spin-off rond prins Anders, maar de bioscoopsequel.

Er is officieel nog niets bekend over de terugkeer van bepaalde acteurs (bijvoorbeeld Will Smith of Naomi Scott), maar Marwan Kenzari - Jafar himself - deed wel een boekje open over een mogelijke terugkeer.

"Ik zou het een geweldige eer vinden om een sequel te doen", laat de Hollander aan Comicbook.com weten: "Het is nu aan de grote bazen, en ik ben er helemaal klaar voor."

Return of Jafar
Eerder meldde FilmTotaal dat de twee nieuwe scriptschrijvers niet naar een bestaande tekenfilm gaan kijken. Toch lijkt een remake van de beroemde Direct-to-video-sequel The Return of Jafar nog niet van de baan. Dat zou een nog grotere rol voor Kenzari betekenen.



Omdat wij het altijd leuk vinden om te horen hoe onze FT-vrienden tegen dit soort zaken aan kijken: Wat vinden we van Kenzani als Jafar? En zien we wat in een eventuele remake van Return of Jafar?

NieuwsFilm

meest populair