Algemeen

Marwan Kenzari wil terugkeren als Jafar in 'Aladdin 2'

Wat vind jij van de Hollander als slechterik?

door Niels van Arkel om 12:42 in Algemeen
Dat er een sequel gaat komen op de populaire live-action remake Aladdin lijkt onvermijdelijk. En dan hebben we het niet over de spin-off rond prins Anders, maar de bioscoopsequel.

Er is officieel nog niets bekend over de terugkeer van bepaalde acteurs (bijvoorbeeld Will Smith of Naomi Scott), maar Marwan Kenzari - Jafar himself - deed wel een boekje open over een mogelijke terugkeer.

"Ik zou het een geweldige eer vinden om een sequel te doen", laat de Hollander aan Comicbook.com weten: "Het is nu aan de grote bazen, en ik ben er helemaal klaar voor."

Return of Jafar
Eerder meldde FilmTotaal dat de twee nieuwe scriptschrijvers niet naar een bestaande tekenfilm gaan kijken. Toch lijkt een remake van de beroemde Direct-to-video-sequel The Return of Jafar nog niet van de baan. Dat zou een nog grotere rol voor Kenzari betekenen.Omdat wij het altijd leuk vinden om te horen hoe onze FT-vrienden tegen dit soort zaken aan kijken: Wat vinden we van Kenzani als Jafar? En zien we wat in een eventuele remake van Return of Jafar?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Yes!! Nu alleen will smith nog en dan kunnen ze van mij beginnen

don lukas

Avatar

Compleet mislukte film. Dus ik ben zeker niet voor een 2e deel.
Kenzari is tof in andere kleinere films zoals Wolf. Maar Aladdin is niks voor hem. Laat hem mikken op de nieuwe toppers van Hollywood, bijvoorbeeld samenwerking met de Belgische regisseurs Adil en Bilal van het bad Boys vervolg. Dan spreidt hij zijn kansen en maakt hij meer kans op een Hollywood carrière. Dat gun ik Kenzari van harte.

MARQ242

Avatar

Persoonlijk vond ik Aladdin erg vermakelijk. Niet te vergelijken met het origineel, maar absoluut een leuke film. Maar voor Jafar hadden ze wel een krachtiger persoon kunnen kiezen. Kenzari deed het niet heel slecht, maar een Ben Kinsley achtige acteur was wel beter geweest.

Coola

Avatar

De film was top. Vond alleen jaffar niet evil genoeg

Parisan

Avatar

Ik sta ervoor open, maar Genie is nu al een gewoon mens, dus geen idee hoe ze dat gaan oplossen. Zou wel graag Aladdin's vader willen zien. Vond King of Thieves veel beter dan Return of Jafar.

23VDV23

Avatar

Kenzari prima acteur, maar totaal verkeerd gecast als Jafar. Werkte voor geen meter.

NieuwsFilm

meest populair