Featured

3 topfilms die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek de recente blockbusters die Disney in de aanbieding heeft.

door Jeffrey Kouters om 11:29 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie topfilms voor je op een rijtje gezet die te streamen zijn via Disney Plus.

Avengers: Endgame (2019)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
De Avengers proberen, nadat zij hun grootste verlies tot op heden hebben geleden, de destructieve daden van hun oppernemesis Thanos ongedaan te maken en hun in stof opgegane vrienden te redden. Om zich op een nieuwe confrontatie voor te bereiden, moeten de helden een ongekende reis maken door de tijd.

Frozen 2 (2019)
Regie: Chris Buck en Jennifer Lee | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a.
IJskoningin Elsa wordt door een mysterieus gezang uit het noorden nieuwsgierig naar de waarheid over haar verleden. Samen met haar zus Anna, diens vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en eland Sven gaat ze op pad. De antwoorden op Elsa's vragen blijken echter ook haar koninkrijk Arendelle te bedreigen, dus er is haast geboden.

Maleficent: Mistress of Evil (2019)
Regie: Joachim Rønning | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, e.a.
Maleficent komt tegenover haar peetdochter Aurora te staan wanneer de schone slaapster haar trouwplannen met prins Phillip aankondigt. Maleficent vermoedt namelijk dat diens moeder Ingrith achter de recente verdwijning van magische wezens uit haar rijk zit. De oplopende spanningen worden uiteindelijk uitgevochten in een ongekende oorlog.


Over Disney+
Disney+, de in november vorig jaar gelanceerde streamingdienst van Disney, bevat een rijk aanbod aan films en series van onder meer Marvel, Pixar en Star Wars. Een abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Disney biedt sinds kort geen gratis proefperiode meer aan.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WouterC

Avatar

Staan er gewoon Disney films op Disney+? Goh, dat had ik nou niet verwacht.

NieuwsFilm

meest populair