Algemeen

Green Lantern te zien in 'Zack Snyders Justice League'

Maak je borst maar nat!

door Jim Pedd om 06:29 in Algemeen
Regisseur Zack Snyder heeft plannen met een Green Lantern in zijn versie van Justice League. Die versie zal volgend jaar ergens te zien zijn op streamingdienst HBO Max. Dat niet alleen: er gaat ook nog niets met Pa Kent gebeuren.

De Snyder Cut van Justice League komt volgend jaar ergens naar HBO Max. Dan krijgen we dus heel wat meer te zien van de plannen die Snyder oorspronkelijk had met de film tot hij opstapte wegens problemen in de privésfeer. De regisseur krijgt echter miljoenen van HBO Max en Warner Bros. om de film alsnog af te maken.

Green Lantenr
In de film zullen we meer gaan zien van de Green Lanterns. Een fan vroeg aan Snyder wat hij precies bedoelde met alle Unite the 7-posters. Komt er dan een Green Lantern? Daar reageerde Snyder enkel op met een cryptische knipoog; precies dezelfde reactie op de vraag of Jonathan Kent ook in de film te zien zal zijn.

Yalan Gur, een van de leden van het Green Lantern Corps, kwam trouwens al in de film voor. Hem zie je bovenaan dit bericht strijden tegen Steppenwolf. Die strijd verloor hij, waarna zijn ring verdween, op zoek naar een nieuwe gastheer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Hoe gaaf zou het zijn als dit Reynolds zou zijn

PRIME

Avatar

^
Dat scheen dus wel de bedoeling te zijn.
#CantWait

Robbepost

Avatar

Reynolds als greenlantern lijkt me geen goed idee.
Ik vind de film echt een aanfluiting en hij heeft er zelf ook al behoorlijk sarcastische grappen over gemaakt.

Lijkt mij dat de Unite the 7 poster voor Jusitce league doelt op het aantal leden. En ja dan mis je er 1 en zal het een Green Lantern worden.

NieuwsFilm

meest populair