Green Lantern te zien in 'Zack Snyders Justice League'

Green Lantern te zien in 'Zack Snyders Justice League'

Maak je borst maar nat!

Regisseur Zack Snyder heeft plannen met een Green Lantern in zijn versie van Justice League. Die versie zal volgend jaar ergens te zien zijn op streamingdienst HBO Max. Dat niet alleen: er gaat ook nog niets met Pa Kent gebeuren.

De Snyder Cut van Justice League komt volgend jaar ergens naar HBO Max. Dan krijgen we dus heel wat meer te zien van de plannen die Snyder oorspronkelijk had met de film tot hij opstapte wegens problemen in de privésfeer. De regisseur krijgt echter miljoenen van HBO Max en Warner Bros. om de film alsnog af te maken.

Green Lantenr
In de film zullen we meer gaan zien van de Green Lanterns. Een fan vroeg aan Snyder wat hij precies bedoelde met alle Unite the 7-posters. Komt er dan een Green Lantern? Daar reageerde Snyder enkel op met een cryptische knipoog; precies dezelfde reactie op de vraag of Jonathan Kent ook in de film te zien zal zijn.

Yalan Gur, een van de leden van het Green Lantern Corps, kwam trouwens al in de film voor. Hem zie je bovenaan dit bericht strijden tegen Steppenwolf. Die strijd verloor hij, waarna zijn ring verdween, op zoek naar een nieuwe gastheer.

NieuwsFilm

meest populair