Algemeen

Marvel's 'Black Widow' bevestigt een belangrijk gerucht

Geef eerlijk toe, dit voelde je al een beetje aankomen.

door Arjen Rooseboom om 11:58 in Algemeen
Black Widow, de start van Phase IV in het Marvel Cinematic Universe, is inmiddels al diverse malen uitgesteld, maar als alles meezit, kunnen we op 4 november eindelijk naar de bioscoop om nog eenmaal te genieten van Scarlett Johansson als het titelpersonage.

Zoals bekend gaat de prequel een aantal gaten in Natasha Romanoff haar achtergrondverhaal opvullen. Ze keert (tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War) terug naar haar 'familie' in Rusland.

Die 'familie' bestaat onder andere uit Rachel Weisz haar Melina Vostokoff, de vorige Black Widow en Florence Pugh haar Yelena Belova welke de volgende erfgenaam lijkt te moeten zijn van de Black Widow-titel.

Black Widow 2.0
We gingen er stiekem al vanuit dat Pugh een groot toekomstig aandeel in het MCU zou gaan krijgen en na het nieuws dat 'Black Widow' een standalone franchise kan worden, heeft nu ook regisseuse Cate Shortland bevestigd dat Pugh de mantel van Johansson officieel overneemt en deze film dus dient om het stokje voor langere tijd over te dragen.

"Kevin [Feige, red.] realiseerde zich dat het publiek een oorsprongsverhaal zou verwachten, dus gingen we natuurlijk compleet de andere kant op. En we wisten toen nog helemaal niet hoe geweldig Florence Pugh zou zijn! Dus zij zal een nieuwe vrouwelijke verhaallijn blijven voortstuwen".

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Hoe bedoel je gerucht. Dit was al lang bekend. Trouwens ben benieuwd of mevrouw Pugh niet zal terug treden uit de rol. Aangezien ze een Rus speelt en zij een Britse is. Dacht dat mevrouw niet zal stelen van andere culturen.

Peace

Avatar

@Arnold_FF7 niet stelen van andere culturen geldt enkel voor blanke mannen de dag van vandaag.

Xenolicker

Avatar

Er gaat ook een gerucht dat er binnenkort een nieuwe trailer van de film komt. Kan iemand dit gerucht bevestigen of naar het land der fabelen verwijzen? (Dit is geen prijsvraag.)

GreenHornet

Avatar

Waarom vragen ze niet Russische actrices.
Heb Black Widow altijd racistisch gevonden

GreenHornet

Avatar

dit is geen Origin Story maar een Fakkel overdragen

Master Of Films

Avatar

Peace "niet stelen van andere culturen geldt enkel voor blanke mannen de dag van vandaag."
Met uitzondering van transgender rollen. Zowel Scarlett Johansson als Halle Berry hebben na kritiek hun transgender rol afgewezen.

SunChaser

Avatar

Maar Scarlet speelde wel een Aziatisch karakter in Ghost in theShell

Arnold_FF7

Avatar

@peace

Mocht je willen want zoals iemand anders al aangaf gebeurt ook bij vrouwen.

Sunspot

Avatar

Dont care

556122

Avatar

@xenolicker
Er gaat idd een gerucht, of dit echt is weten we niet maar ik denk dat de kans er wel in zit dat ze het zouden doen... Dus nog geen officieel nieuws maar ook nog geen fabel, afwachten dus...

NieuwsFilm

meest populair