J.J. Abrams maakt reboot van 'Constantine' (mét Keanu Reeves?)

J.J. Abrams maakt reboot van 'Constantine' (mét Keanu Reeves?)

Warner Bros. gaat hun films en series flink door de blender gooien.

John Constantine van DC Comics verscheen al in een film en een serie op HBO Max. Ook maakt hij onderdeel uit van het Justice League Dark dat momenteel als HBO-serie in ontwikkeling is bij J.J. Abrams.

Nu is er een nieuw bericht opgedoken dat diezelfde Abrams tevens zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe live-action film rond de demonenjager.

Het nieuws volgt op het vorige bericht dat DC een aparte verfilming maakt van een ander lid, de magische superheldin Zatanna. Op deze manier willen zij het publiek kennis laten maken met een gigantisch multiversum, welke geïntroduceerd moet gaan worden in het aanstaande The Flash.

Keanu Reeves vs. Matt Ryan
Misschien wel het leukste nieuwtje komt vanuit Warner Bros. De studio zou serieus overwegen om voormalig hoofdrolspeler Keanu Reeves terug te vragen. Niet zo heel gek, aangezien die weer helemaal 'hot' is.

De 55-jarige acteur gaf vorig jaar zelf ook al aan interesse te hebben om weer in de huid van Constantine te kruipen. Mocht televisiester Matt Ryan teruggehaald worden voor de Justice League Dark-serie, klinkt de eerste crossover alvast om van te watertanden! Wat vinden jullie ervan?

NieuwsFilm

meest populair