Algemeen

Gave foto's geven blik achter de schermen van Nolan's 'Tenet'

12 augustus komt de film uit

door Niels van Arkel om 13:54 in Algemeen
Deze zomer kunnen we, als het een beetje meezit, genieten van de nieuwe film Tenet in de bioscopen wereldwijd. Het speciale boek The Secrets of Tenet: Inside Christopher Nolan's Quantum Cold War laat het maakproces op een mooie wijze zien.

/Film heeft twee van de vele foto's die in dit boek te vinden zijn al weten te bemachtigen. De foto's laten de bijzondere werkwijze van Christopher Nolan en zijn team zien.
Behind-the-scenes
In de foto's zien we hoofdrolspeler John David Washington terwijl hij een stuntscène opneemt. Ook regisseur Nolan en de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema hebben een grote rol in de foto's.

Nolan
Eerder zei Nolan al over Tenet: "De film heeft meer actie dan welke film dan ook die ik ooit heb gemaakt. De film heeft een overvloed aan actiescènes waarin Washington ook de leiding nam. Hij mag eigenlijk alles doen doen. Je ziet zijn atletisch vermogen ook in de manier waarop hij over straat loopt, de manier waarop hij praat en de manier waarop hij beweegt."Tenet staat gepland voor 12 augustus 2020.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik kan niet wachten, heel gaaf dat ze het weer volledig op 65mm en 65mmIMAX hebben geschoten. En dat we het op 65mm in het Eye en waarschijnlijk ook de nieuwe 65mm projector in Rotterdam kunnen zien!

Wanneer die uitkomt...

NieuwsFilm

meest populair