Wow! Rian Johnson regisseert hele gave Pokémon-commercial

De Star Wars-regisseur brengt ons iets behoorlijk indrukwekkends.

Volgende maand wordt het virtuele Pokémon Go Fest gehouden in het kader van de game Pokémon Go. Voor die gelegenheid regisseerde Rian Johnson een dertig seconden durende commercial.

Johnson kennen we natuurlijk onder meer van de films Star Wars: The Last Jedi en Knives Out. Maar vandaag maakt hij iets heel anders, namelijk een reclame voor de vierde verjaardag van de populaire mobiele game.

Veel geoefend
Johnson vertelt opvallend genoeg dat hij veel geoefend heeft met de game. "Pokémon Go heeft er de afgelopen paar maanden voor gezorgd dat ik ondanks social distancing wel in contact bleef met mijn vrienden. Als Pokémon-trainer van het eerste uur, vond ik het geweldig om met Niantic te mogen werken."

Hij regisseerde de commercial op afstand. Naar het schijnt deed Johnson dat vanuit zijn huis in Los Angeles en werd de boel opgenomen in Nieuw-Zeeland. Verder waren er teams van Niantic en The Pokémon Company betrokken vanuit New York, Seattle, San Francisco, Londen en Tokyo. Dus onderstaand geheel is ook meteen een indrukwekkende prestatie van samenwerken op afstand.



NieuwsFilm

meest populair