Video

Wow! Rian Johnson regisseert hele gave Pokémon-commercial

De Star Wars-regisseur brengt ons iets behoorlijk indrukwekkends.

door Jim Pedd om 07:54 in Video
Volgende maand wordt het virtuele Pokémon Go Fest gehouden in het kader van de game Pokémon Go. Voor die gelegenheid regisseerde Rian Johnson een dertig seconden durende commercial.

Johnson kennen we natuurlijk onder meer van de films Star Wars: The Last Jedi en Knives Out. Maar vandaag maakt hij iets heel anders, namelijk een reclame voor de vierde verjaardag van de populaire mobiele game.

Veel geoefend
Johnson vertelt opvallend genoeg dat hij veel geoefend heeft met de game. "Pokémon Go heeft er de afgelopen paar maanden voor gezorgd dat ik ondanks social distancing wel in contact bleef met mijn vrienden. Als Pokémon-trainer van het eerste uur, vond ik het geweldig om met Niantic te mogen werken."

Hij regisseerde de commercial op afstand. Naar het schijnt deed Johnson dat vanuit zijn huis in Los Angeles en werd de boel opgenomen in Nieuw-Zeeland. Verder waren er teams van Niantic en The Pokémon Company betrokken vanuit New York, Seattle, San Francisco, Londen en Tokyo. Dus onderstaand geheel is ook meteen een indrukwekkende prestatie van samenwerken op afstand.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Vind hem zelf een beetje saai. De muziek geeft het nog wat sfeer, maar de reclame is niet gave

Hoverlicious

Avatar

Kan iemand mij de definities van een "hele gave commercial" en "behoorlijk indrukwekkend" uitleggen. Ik had hier namelijk een heel ander beeld bij, voordat ik dit artikel las.

Chrischzz

Avatar

Hier heb je toch geen Hollywood regisseur voor nodig?

aspers

Avatar

Nou... een behoorlijk standaard Nintendo commercial. Totaal niets bijzonder. Leuk Rian dat ie hier weer wat centjes mee heeft verdient, maar that's it...

Artificialis

Avatar

Rian Johnson demonstreert hier zijn talent voor het in stukken scheuren van een franchise.

Master Of Films

Avatar

Hoverlicious "Ik had hier namelijk een heel ander beeld bij, voordat ik dit artikel las."
Dat had ik ook. Voortaan maar verwachtigen temperen bij woorden zoals kneitergoed en behoorlijk indrukwekkend.

NieuwsFilm

meest populair