Eerste recensies oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks!

Eerste recensies oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks!

Vanaf vrijdag te zien op APPLE TV+.

Tom Hanks is niet per se blij met de huidige release van zijn nieuwe film Greyhound, maar de eerste recensies van de film zijn wel binnen. Wat vinden de recensenten er van? FilmTotaal heeft het overzicht.



EW
We beginnen bij Entertainment Weekly, die een ruime voldoende over hebben voor de film: "De film wordt gedragen door Tom Hanks, die de film solide en met de vaste hand naar het einddoel weet te varen."

Variety
Variety is ook erg positief over de film: "Hoewel veel van de actie zich afspeelt in de open lucht, voelt Greyhound vaak als een onderzeese thriller: gespannen, strak en ingepakt. Veel beelden van slagschepen op zee zijn digitaal gemaakt, en dat merk je. Toch doet de film goed haar best om dit zo echt mogelijk te laten lijken."

The Hollywood Reporter
THR heeft een aardige analyse van deze film in huis: "De film is in wezen een karakterstudie van de strenge maar eerlijke Krause (Hanks). De film is een portret van een eerste kapitein die worstelt met twijfels over zijn vermogen om zijn bemanning in leven te houden."

"Vanaf het moment dat de Greyhound de vijand voor het eerst ontmoet, worden de mannen aan boord een rammelend collectief in plaats van een groep individuen. Dat draagt de film op handen."

Twitter
Tot slot: de Twitter reacties!





NieuwsFilm

meest populair