Algemeen

'Endgame'-regisseur over vervolg Netflix-hit 'Extraction': "Alles wordt grootser!"

Joe Russo geeft een update over het script.

door Jeffrey Kouters om 14:25 in Algemeen
Extraction, een waanzinnige actiefilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol, viel eerder dit jaar behoorlijk in de smaak onder het Netflix-publiek. De streamingdienst heeft dan ook een tweede deel besteld. Joe Russo, die het script schrijft, heeft in een recent interview een update gegeven over het project.

"Ik ben drie weken geleden begonnen met het schrijven van de film", vertelt Joe Russo, die samen met zijn broer Anthony verantwoordelijk was voor de grootste hits van Marvel Cinematic Universe, over de status van de sequel.

"Het is een geweldig personage om over te schrijven, dat fantastisch tot leven is gebracht door Chris. Dat maakt mijn werk stukken makkelijker", vervolgt hij. Russo verzorgde ook het script voor de eerste film.

Kan hij misschien ook al iets verklappen over de tweede film? "Ik vermoed dat de missie grootser zal worden dan die in de eerste film, zowel op fysiek als emotioneel gebied", teaset hij. Meer details zijn vooralsnog niet bekend.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Best goed mee vermaakt. Gewoon een stevige actiefilm en niet meer dan dat.
Die long-shot is wel heel cool gedaan. Uiteraard beter en langer in 1917, maar ja dat is ook wel echt een parel.

chefry1983

Avatar

Coole film. Goed mee vermaakt. Die long shot was inderdaad erg gaaf gedaan

Master Of Films

Avatar

Hopelijk mag Hemsworth iets meer zijn glimlach, zijn humor en zijn charme gaan gebruiken. David Harbour deed dat iig wel in de film, en dat werkte uitstekend. Jammer dat we David waarschijnlijk niet terug zullen zien, mits het een prequel wordt.

Robbepost

Avatar

^ een soort fat Thor zeg maar ;)

leidenaar

Avatar

Aangename verrassing. Ben een Call of Duty Warzone speler en deze film had er veel van weg. Zeker met aan het einde nog een leuke sniper scene.
De main badguy had een wat hardere en pijnlijke dood verdiend.

orlock

Avatar

spoilers!!!!!

Robbepost

Avatar

MOF,

Zou Hemsworth niet vooral voor zijn fysiek en bekendheid zijn gecast?
Van echt 'karakter acteren' is in zo'n rol toch nauwelijks spraken en met een minder grote naam zou er wellicht niet zoveel naar gekeken worden.

Civilian Supreme

Avatar

Want grootser is beter.
Maar van mij mag het zeker wel een franchise worden.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Zou Hemsworth niet vooral voor zijn fysiek en bekendheid zijn gecast?
Van echt 'karakter acteren' is in zo'n rol toch nauwelijks spraken en met een minder grote naam zou er wellicht niet zoveel naar gekeken worden."
Ik beweer niet dat Hemsworth een Shakespeare acteur is.
En dat merk je zeer zeker in deze film, want Hemsworth's karakter heeft lijken in de kast. Oh zo serieus allemaal. Dat terwijl zijn acteer kracht meer in de verlichtende kant zit. Net zoals Anuld Schwanzeneggert die on-liners uitspuugt met zijn charme.

Robbepost

Avatar

Ja klopt, maar dat is voor deze rol dus niet nodig. Ik denk dat Jeroen van Koninsbrugge ook wel een Tyler Rake zou kunnen spelen.

Master Of Films

Avatar

Tja, Jeroen speelde als een depressieve zelfdestructieve Tyler Rake, namelijk als een Jacob in De Surprise. Maar hij is meer geschikt voor een type zoals Eddie. Die zou je zo in Schone Handen film kunnen verstoppen. Of anders een voetbalhooligan waarmee hij zelfs Spider-man kan overtuigen om een fan van het NL elftal te gaan worden.

centr1no

Avatar

Het zal best wel weer een vermakelijke film worden maar dat 'grootser, zowel fysiek als emotioneel' is zo'n beetje een verplichting in vervolgen. En ergens bij deel 6 zit je naar een remake van First Blood te kijken.

NieuwsFilm

meest populair