Het lijkt toch echt te gaan gebeuren: 'Fast & Furious'... In Space!

Praat Chris 'Ludacris' Bridges hier zijn mond voorbij?

Rapper en acteur Ludacris lijkt per ongeluk te hinten naar wat heel veel fans al tijden vermoeden. De langlopende en winstgevende Fast & Furious-franchise gaat de ruimte in. Ach, waarom ook niet?

Uiteraard zijn de films door de jaren heen steeds populairder geworden door de keer op keer absurder wordende actiescènes waarbij de adrenalinefactor constant verhoogd wordt en de wetten van de natuurkunde en logica meer en meer achterwege worden gelaten.

Na een achtervolging op een eindeloos lange landingsbaan, een sprong tussen flatgebouwen en een gevecht tegen een kernonderzeeër op het ijs, kan het haast niet anders dan dat de familie van Dominic Toretto (Vin Diesel) ons gaat trakteren op een race over de ring van Saturnus.

In een SiriusXM-interview wordt aan Ludacris gevraagd of de ruimte een rol gaat spelen. En hoewel hij niks letterlijk bevestigd, suggereert hij wél sterk dat de interviewster iets op het spoor is. Bekijk de video hieronder:


Wanhoopsdaad
Het idee is eerder geopperd. Zowel door F. Gary Gray, de regisseur van deel 8, als vaste schrijver Chris Morgan. Meerdere filmreeksen zijn de ruimte al in geweest, van James Bond tot Friday The 13th. Over het algemeen wordt de truc gezien als een wanhoopsdaad wanneer de makers echt geen idee meer hebben wat te doen. Maar voor een reeks als deze is niks te gek en slikt het publiek inmiddels alles voor zoete koek.

De vraag is nu of dit een belangrijke plotlijn wordt in het aanstaande negende deel of dat er door middel van een extra post-credit-scene een voorzet wordt gegeven naar het afsluitende deel 10. Ze hadden door het uitstel van 1 jaar genoeg tijd om in het geheim zo'n opname te maken...

NieuwsFilm

meest populair