Disney+ voegde deze nieuwe titel toe

Disney+ voegde deze nieuwe titel toe

Er verscheen gelukkig wel iets nieuws.

Disney Plus is een wat aparte streamingdienst. Waar Netflix en Amazon en ook Videoland regelmatig meer dan tien of twintig nieuwe films en series toevoegen in een week, zien we dat niet gebeuren op Disney Plus.

Ook deze week verscheen er bepaald niet veel nieuwe content op de streamingdienst van The Mouse House. Deze week moeten we het namelijk doen met maar één nieuwe film. Dat is iets waar we altijd rekening mee moeten houden bij deze streamingdienst, tot de productie van exclusieve films en series echt op gang komt. En zelfs dan zal het niet elke dag feest zijn.

Nieuwe film
Deze week kwam er dus maar één nieuwe film op en dat is een wat oudere titel uit 2010: Alice in Wonderland van regisseur Tim Burton.
Alice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.


NieuwsFilm

meest populair