'Marvel-slechterik Thanos komt weer terug'

'Marvel-slechterik Thanos komt weer terug'

Hij zou weer een rol moeten krijgen in het MCU.

De grote schurk van de 23 films tellende Infinity Saga lijkt voorlopig nog niet klaar te zijn. Er blijven maar geruchten oppoppen dat Thanos nog eens terug keert in het filmuniversum. Dat terwijl hij maar liefst twee keer dood ging in Avengers: Endgame.

Dat meldt Jeremy Conrad van de site MCU Cosmic ditmaal. Hij stelt op basis van bronnen die hij binnen Marvel heeft dat de schurk terug zou moeten keren. Er wordt ergens aan gewerkt, al zou nog niet zeker zijn wat het wordt. Zijn bronnen noemen dan ook geen specifieke verhaallijnen. Maar met tijdreizen en het multiversum is een terugkeer van Thanos goed mogelijk.

Verbonden aan Thanos
Sowieso wordt er binnen Marvel nu hard gewerkt aan verhalen met verschillende personages die aan Thanos verbonden zijn. Denk aan de Eternals en andere comic-personages die uit die uithoek van het universum komen.

Dat Thanos mogelijk terug keert is ook niet gek. Hij is immers zo'n beetje de grootste filmschurk van de afgelopen decennia en roeide eigenhandig de helft van het universum uit.

NieuwsFilm

meest populair