Algemeen

Netflix-hit 'Bird Box' krijgt een vervolg!

Maak je borst maar nat.

door Jim Pedd om 08:59 in Algemeen
Netflix werkt aan een vervolg op Bird Box. Dat maakt schrijver Josh Malerman, die het boek verzorgde waar Netflix de film op baseerde, bekend.

Bird Box was een hit, toen de film in 2018 uitkwam. De film was gemaakt op basis van een script van Eric Heisserer, die zich weer baseerde op het boek van Josh Malerman. Daarin volgen we Malorie Hayes, die door een gevaarlijke post-apocalyptische wereld moet reizen en probeert haarzelf en haar twee kinderen veilig te houden van wezens die iedereen die hen ziet doden.

Vervolg op komst
Inverse sprak met Malerman en in dat gesprek maakte hij bekend dat er een vervolg in de maak is. "Ik kan er niet al te veel over vertellen, behalve dat het in ontwikkeling is. Soms voelt het wel vreemd, al deze geheimhouding, maar ik ben ervoor in."

Fans die informatie willen, kunnen kijken naar het boek Malorie, het vervolg dat Malerman zelf geschreven heeft en op 21 juli uit komt. Het boek speelt zich twaalf jaar na de gebeurtenissen in het origineel af en vertelt het verhaal van de kinderen van Malorie. Mogelijk leeft zij nog en volgens de synopsis zijn de monsters nu enger dan ooit.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JMRG

Avatar

Man man het zal wel niet he

chefry1983

Avatar

Wat was birdbox een bagger film zeg. Zeer slecht acteerwerk, zeer irritante personages en heel erg voorspelbaar. Het was ook erg saai, de snelheid in de film was erg laag. Een vervolg zal ik dan ook niet gaan kijken

Movieman2018

Avatar

Leuke film. Kom maar op met 2!

Marklar

Avatar

prima vermaakt met bird box en hou wel van zo apocolypse achtige big budget films dus zeker geinteresseerd hoe het verder gaat in die wereld. Dat hoeft niet perse met Bullock te zijn

NieuwsFilm

meest populair