Netflix-hit 'Bird Box' krijgt een vervolg!

Maak je borst maar nat.

Netflix werkt aan een vervolg op Bird Box. Dat maakt schrijver Josh Malerman, die het boek verzorgde waar Netflix de film op baseerde, bekend.

Bird Box was een hit, toen de film in 2018 uitkwam. De film was gemaakt op basis van een script van Eric Heisserer, die zich weer baseerde op het boek van Josh Malerman. Daarin volgen we Malorie Hayes, die door een gevaarlijke post-apocalyptische wereld moet reizen en probeert haarzelf en haar twee kinderen veilig te houden van wezens die iedereen die hen ziet doden.

Vervolg op komst
Inverse sprak met Malerman en in dat gesprek maakte hij bekend dat er een vervolg in de maak is. "Ik kan er niet al te veel over vertellen, behalve dat het in ontwikkeling is. Soms voelt het wel vreemd, al deze geheimhouding, maar ik ben ervoor in."

Fans die informatie willen, kunnen kijken naar het boek Malorie, het vervolg dat Malerman zelf geschreven heeft en op 21 juli uit komt. Het boek speelt zich twaalf jaar na de gebeurtenissen in het origineel af en vertelt het verhaal van de kinderen van Malorie. Mogelijk leeft zij nog en volgens de synopsis zijn de monsters nu enger dan ooit.

NieuwsFilm

meest populair