Algemeen

Videoland voegde deze nieuwe films toe

Check hier het lijstje.

door Jim Pedd om 07:00 in Algemeen
Het was een rustig weekje op Videoland, met maar een paar nieuwe titels. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Cowboys & Aliens (2019)
1875. New Mexico. Een vreemdeling genaamd Jake Lonergan, die zijn geheugen kwijt is, komt aan in het woestijndorpje Absolution. Al snel ontdekt hij dat hij er niet welkom is. Mensen handelen alleen als Kolonel Dolarhyde hen dat opdraagt, en het is juist Dolarhyde die niet gesteld is op de vreemdeling. Als aliens Absolution aanvallen blijkt echter dat de inwoners op niemand anders kunnen vertrouwen dan Lonergan, die zelf ook begint te ontdekken dat hij de sleutel vormt tegen de buitenaardse bedreiging. Oorspronkelijk zou de hoofdrol van Lonergan gespeeld worden door Robert Downey Jr., maar hij kon uiteindelijk toch niet meespelen omdat hij druk was met andere films. Daarom besloot men Daniel Craig aan te nemen voor de rol, die vervolgens Eva Green aanraadde voor de rol van zijn vrouwelijke tegenspeelster. Green besloot echter niet mee te doen, waarop Olivia Wilde gecast werd.


Onze Jongens (2019)
Wanneer vijf bouwvakkers een gat in de markt ontdekken staan de dames in de rij om gebruik te maken van hun swingende expertise.


The Hustle (2019)
'The Hustle' volgt twee vrouwelijke bedriegers die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Cowboys & Aliens uit 2019.....
Voelt al veel langer geleden dat ik deze film had gekeken.

Tampie

Avatar

Is inderdaad een film uit 2011. Iets te veel Copy Paste in dit artikel

NieuwsFilm

meest populair