Algemeen

Apple bemachtigt rechten voor 'Snow Blind' met Jake Gyllenhaal

Gebasseerd op het bekende boek van Ollie Masters.

door Wouter Drummen om 13:21 in Algemeen
Apple Studios hebben de rechten weten te bemachtigen voor de film Snow Blind, waarin de hoofdrol vertolkt zal worden door Jake Gyllenhaal. De film zal worden geregisseerd door Gustav Möller, o.a. bekend van The Guilty.

De film is gebaseerd op de gelijknamige boek van Ollie Masters. Het verhaal volgt een student in Alaska die een foto van zijn vader op sociale media post, maar dit heeft rampzalige gevolgen. De jongen komt er namelijk achter dat zijn familie in een Witness Protection Program zitten en nu niet alleen op de hielen worden gezeten door de FBI maar ook door een geheimzinnige en gevaarlijke man.

Drukke agenda's
Gyllenhaal en Apple zitten beide bepaald niet stil. De acteur was nog niet zo heel lang geleden te zien in Spider-Man: Far From Home en werkte ook al als producent aan de horrorfilm Relic. Momenteel werk hij ook aan The Devil All the Time en Breaking News in Yuba County.

Ook Apple is druk bezig. Recentelijk brachten ze nog de oorlogsfilm Greyhound uit, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Tom Hanks. Ze hebben eveneens andere grote projecten weten te bemachtigen, zoals Emancipation van Antoine Fuqua, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Will Smith en Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese met o.a. Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair